NAKA udrela v našej atómovej elektrárni. Malo by ísť o Talianov

TA3 SITA
21.8.2019 12:49

Národná kriminálna agentúra Prezídia Policajného zboru zasahovala v areáli Atómovej elektrárne Mochovce. Podľa dostupných informácií sa policajná razia mala týkať jedného z dodávateľov dostavby nových mochoveckých jadrových blokov, talianskej spoločnosti Solesi.

Slovenské elektrárne potvrdili policajnú akciu v areáli Atómovej elektrárne Mochovce. „Môžem potvrdiť, že u jednej z dodávateľských firiem, ktorá má svoje kancelárie v areáli Mochoviec, prebehla razia NAKA. Táto akcia sa netýka Slovenských elektrární, ale obchodného sporu medzi jedným z dodávateľov Slovenských elektrární a jeho subdodávateľom,“ uviedol manažér externých vzťahov a komunikácie SE Miroslav Šarišský.

Slovenské elektrárne si podľa neho plnia všetky svoje záväzky voči dodávateľom riadne a načas. "Spory medzi dodávateľmi a subdodávateľmi nekomentujeme. Na ich riešenie slúžia najmä mechanizmy dohodnuté vo vzájomných zmluvách dodávateľov a subdodávateľov a možnosti existujúce v slovenskom právnom poriadku,“ konštatoval Šarišský.


zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok