Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Logitech vydáva tenké herné klávesnice s nízkymi mechanickými spínačmi

Logitech vydáva tenké herné klávesnice s nízkymi mechanickými spínačmi
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
16. 8. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Herná odnož Logitech G od spoločnosti Logitech predstavila dve nové herné klávesnice, ktoré debutujú s novými nízkoprofilovými mechanickými spínačmi Romer GL. Tie sú o polovicu nižšie ako štandardné mechanické spínače a údajne sú dokonca aj o 25 percent rýchlejšie.

Spínače Romer GL sú k dispozícii v troch variantoch: GL Linear, GL Tactile a CL Clicky, ktoré sú navrhnuté tak, aby vyhovovali individuálnym preferenciám hráčov. Spínač GL Linear ponúka hladké stlačenie klávesy, GL Tactile poskytne ľahkú odozvu úderu pre tých, ktorí uprednostňujú pocit zo stlačenia klávesy, hry, zatiaľ čo spínač GL Clicky pri stlačení kláves vydáva hlasnejšiu zvukovú a hmatovú spätnú väzbu.

Mechanické herné klávesnice Logitech G915 a G815.

Na výber je bezdrôtová mechanická herná klávesnica G915 LightSpeed alebo jej káblová verzia s označením G815 LightSync. Model G915 prináša rýchlosť odozvy bezdrôtového prenosu 1 ms a až 135 dní nepretržitého hrania po dobu 8 hodín denne, kým sa netreba začať zaoberať nabitím batérie. Model G815 sa dodáva s káblom USB pre pripojenie k počítačovému portu USB 2.0 kvôli napájaniu.

Mechanické spínače Romer GL sú o polovicu nižšie ako štandardné mechanické spínače a údajne sú dokonca aj o 25 percent rýchlejšie.

Oba modely mechanických klávesníc sú pritom vysoké iba 22 milimetrov, majú navyše päť programovateľných kláves G pre vlastné makro sekvencie a príkazy, s úložným priestorom pre až päť profilov. Klávesnice sú osvetlené technológiou LightSync RGB, ktorá poskytne hráčom farebnú personalizáciu kláves pomocou softvéru Logitech.

Nová bezdrôtová mechanická klávesnica Logitech G915 sa predáva za 249,99 dolárov, zatiaľ čo káblový model mechanickej klávesnice G815 je dostupný za 199,99 dolárov.

Bezdrôtová mechanická herná klávesnica Logitech G915 LightSpeed.