Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prvé Bluetooth slúchadlá do uší Sennheiser pre náročných poslucháčov

Prvé Bluetooth slúchadlá do uší Sennheiser pre náročných poslucháčov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 8. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nemecká spoločnosť Sennheiser sa konečne rozhodla vyrobiť Bluetooth slúchadlá do uší v takej kvalite, ktorá poteší aj takzvaných audiofilov. Nový model IE 80S BT vychádza z úspešného káblového modelu IE 80S a prináša ovládanie pomocou hlasového asistenta a skvelé funkcie s prepojením na smartfón.

Bluetooth slúchadlá do uší IE 80S BT sú navrhnuté tak, aby ich bezdrôtový aspekt nebránil vysoko kvalitnému audio zážitku. S týmto cieľom do nich vývojári zo spoločnosti Sennheiser integrovali špičkový prevodník AKM DAC a podporu kodekov vo vysokom rozlíšení (LHDC, aptX HD a AAC), ako aj 11 mm meniče s výkonnými neodýmovými magnetmi pre presné a čisté vykreslenie zvuku. Vďaka integrovanej podpore aptX Low Latency cez technológiu Bluetooth 5.0 má používateľ istotu, že pri sledovaní filmov na mobilných zariadeniach bude zvuk synchronizovaný s videom.

Bezdrôtové slúchadlá do uší Sennheiser IE 80S BT.

Zatiaľ čo mnoho náročných poslucháčov (audiofilov) uprednostňuje čistý, neregulovaný zvuk, existujú situácie, kedy by radi veci trochu vylepšili. So slúchadlami do uší IE 80S BT je to možné s pomocou sprievodnej mobilnej aplikácie Smart Control App a jej intuitívneho 5-pásmového ekvalizéra. Úprava sa dá vykonať aj pekne manuálne prostredníctvom dodávaného nástroja Bass Adjustment, ktorý na báze skrutkovača zmierni basovú odozvu na samotnom tele slúchadiel. No a prepojovací krčný kábel sa dá odstrániť a slúchadlá sa dajú pomocou voliteľného kábla previesť do plne káblového pripojenia.

Bezdrôtové slúchadlá do uší Sennheiser IE 80S BT.

No spoločnosť Sennheiser nezabúda ani na moderných používateľov, ktorí si vyžadujú pohodlie, flexibilitu a pripojenie. K slovu sa tak hlási interakcia so slúchadlami diaľkovým ovládačom s tromi tlačidlami či prostredníctvom hlasových asistentov, ako sú Siri alebo Google Assistant, ktorých môže používateľ aktivovať dotykom vyhradenej plochy slúchadla a už len zadá príkaz cez mikrofón redukujúci šum. K dispozícii je množstvo špičiek uší v troch veľkostiach, od silikónových, dostičkových až po obľúbené pamäťové špičky značky Comply. Batéria má výdrž 6 hodín nepretržitého prehrávania na jedno nabitie.

Nové bezdrôtové slúchadlá do uší Sennheiser IE 80S BT budú dostupné od polovice augusta za cenu 499,95 dolárov.

Bezdrôtové slúchadlá do uší Sennheiser IE 80S BT.