Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Multifunkčný nástroj M250 má v rukoväti uložené skrutkovacie bity

Multifunkčný nástroj M250 má v rukoväti uložené skrutkovacie bity
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 8. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Multifunkčné nástroje sa snažia v sebe zlúčiť všestranné využitie a prenosnosť. Novo oznámený nástroj M250 od spoločnosti Tactica je funkčným a štýlovým pokusom o dosiahnutie tejto rovnováhy. Dokáže v rukoväti uložiť až tucet skrutkovacích bitov a jeho magnetická zadná doska vytvára ďalšie možnosti jeho uloženia.

Nový multifunkčný nástroj Tactica M250 je vyrobený z kompozitného materiálu, ktorý je o 40 percent ľahší ako titán. No vďaka vložke z tvrdenej nehrdzavejúcej ocele má stále väčšiu odolnosť. Dodáva sa so zásobníkom dvanástich oceľových skrutkovacích nástrojov, vrátane plochých, krížových či imbusových bitov uložených v zásobníku.

Magnetický multifunkčný nástroj Tactica M250.

Používateľ si podľa potreby vyberie zo zásobníka ten správny skrutkovací bit a vloží ho do šesťhrannej objímky na jednom konci zásobníka. Ten potom slúži ako rukoväť nástroja, pričom súčasťou dodávky je aj šesťuholníkový predlžovací nástavec pre bity. Ten príde vhod, ak používateľ potrebuje mať s nástrojom trocha väčší rozsah. Spolu s naplneným zásobníkom váži M250 len 157 gramov.

Magnetický multifunkčný nástroj Tactica M250.

Ak sa zásobník nepoužíva, zasúva sa do puzdra, ktoré je vyrobené z nylonu a je vybavené sponou na opasok či vrecko nohavíc a otvorom na zavesenie. Magnetická zadná doska puzdra prináša možnosť odloženia nástroja M250 napríklad na chladničku alebo akýkoľvek iný kovovoý povrch. Okrem dodávaných 12-tich skrutkovacích bitov má zásobník dva náhradné sloty, takže používateľ si môže pridať aj vlastné kompatibilné bity.

Magnetický multifunkčný nástroj Tactica M250 sa dá získať prostredníctvom start-up kampane na portáli Kickstarter za 42 AUD (približne 25,49 EUR). Distribúcia prvých kusov pre podporovateľov kampane je naplánovaná na október tohto roku.

Magnetický multifunkčný nástroj Tactica M250.