Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Multifunkčný skladací nožík Rhino reže, otvára, škrabe a skrutkuje

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 8. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Dnes nájdeme vreckové nože rozličných tvarov a veľkostí a výrobcovia hľadajú spôsoby, aké ďalšie funkcie by mohli zakomponovať do ich malých tiel. Dobrým príkladom je skladací nožík Pocket Rhino, ktorého každodenné využitie prekračuje typické potreby rezania a krájania.

Pocket Rhino po otvorení meria na dĺžku 88,5 milimetrov a funguje ako vreckový nožík s priamym skladacím mechanizmom, ktorý umožní používateľovi jednoducho vyklopiť čepeľ len jedným palcom. Výrobca to prirovnáva k ľahkosti, s akou sa otvárajú benzínové zapaľovače, v porovnaní s ktorými je Rhino o niečo menší.

Multifunkčný skladací nožík Pocket Rhino.

Samotná čepeľ nožíka je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a má dlátový profil, vďaka ktorému je vhodná na rôzne úlohy, ako je škrabanie a rytie. V hornej časti okraja čepele vytvarovaný otvárač na fľaše, pretože po ťažkej práci sa treba odmeniť a osviežiť. Zaujímavým nápadom je však otvor na šnúrku pre zavesenie, ktorý má šesťhranný tvar a môže poslúžiť aj ako držiak pre akýkoľvek štandardný skrutkovací bit.

Multifunkčný skladací nožík Pocket Rhino.

Multifunkčný skladací nožík Pocket Rhino je k dispozícii prostredníctvom start-up kampane na portáli Indiegogo. Model s oceľovou rukoväťou sa dá získať za 31 EUR, zatiaľ čo model s titánovou rukoväťou je za 58 EUR. Ak pôjde všetko podľa plánov, distribúcia prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala začať v novembri tohto roku.

Multifunkčný skladací nožík Pocket Rhino.