Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nové pružinové stabilizačné opory dodajú väčšiu silu vašim kolenám

Nové pružinové stabilizačné opory dodajú väčšiu silu vašim kolenám
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 7. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ak sa človeku ťažko zohýba kvôli stuhnutým či boľavým kolenám, môžu mu potenciálne pomôcť rôzne elastické bandáže kolien. No nové riešenie Inspire Power Knee Stabilizer nielenže poskytne potrebnú oporu kolenám, ale navyše nositeľom dodá väčšiu silu, aby sa menej unavili pri namáhavej práci alebo cvičení.

Opory Inspire Power Knee Stabilizer pri drepe, pokľaku alebo pokrčení kolien podporujú stehná a lýtka nositeľa a zároveň znižujú tlak na jeho kolená. Je to možné vďaka špeciálne navrhnutému pružinovému systému, ktorý je umiestnený zo zadnej strany každej opory kolien. Ten okrem lepšej stabilizácie kolien umožňuje silnejšie roztiahnutie kolien o 36 kilogramov a poskytne tak používateľovi aj možnosť prenášať ťažšie predmety s mimoriadnou ľahkosťou.

Pružinové opory kolien Inspire Power Knee Stabilizer.

Pružinové opory kolien majú ľahké telo vyrobené z hliníkovej zliatiny, ktoré im dodá patričnú pružnosť. Vydržia pritom hmotnosť okolo 20 kilogramov a sú dostatočne účinné, aby používateľa odľahčili o približne 40 kilogramov z jeho vlastnej hmotnosti. Opory sú vhodné pre mužov i ženy a vďaka popruhom so suchým zipsom sa dajú ľahko nasadiť a nosiť aj pod oblečením alebo na ňom.

Pružinové opory kolien Inspire Power Knee Stabilizer.

Stabilizačné opory Inspire Power Knee Stabilizer sú ideálne najmä pre ľudí, ktorí fyzicky namáhavo pracujú po celý deň, neustále sa po niečo zohýbajú a zdvíhajú, rovnako pre športovcov, turistov, kuriérov alebo pre tých, ktorí napríklad potrebujú presťahovať ťažšie predmety a škatule. Samozrejme môžu pomôcť uľahčiť život aj starším ľuďom, ktorí majú problém s pokrčením nôh kvôli boľavým kolenám.

Pružinové opory kolien Inspire Power Knee Stabilizer.