Weiss ostáva trénerom Slovana, dohodol sa na ročnej zmluve

SITA, TA3
10.7.2012 09:01

Futbalový tréner Vladimír Weiss sa zatiaľ do Ruska nechystá, so Slovanom Bratislava sa dohodol na novej ročnej zmluve. V minulých dňoch sa v ruských médiách objavila informácia, že bývalý reprezentačný kormidelník by sa mohol posadiť ešte pred začiatkom sezóny na lavičku niektorého z tímov tamojšej najvyššej súťaže.

Weiss ostáva trénerom Slovana, dohodol sa na ročnej zmluve
SITA

Napokon sa však dohodol na ďalšom pokračovaní so Slovanom. "Počas rozhovoru sa ma pýtali, či by som sa nevrátil do Ruska. Hovorím jasné, prečo nie, niekedy v budúcnosti. Navyše, v tom čase som ešte nemal podpísaný kontrakt so Slovanom," vysvetlil pre denník Šport Vladimír Weiss.

Štyridsaťsedemročný kouč sa so Slovanom pripravuje na nový súťažný ročník. Slovan v ňom bude mať opäť najvyššie ambície. Tomu zodpovedajú aj zmeny v kádri. "Musíme rešpektovať aj silu súperov. Naším cieľom je hrať lepšie ako v minulej sezóne. Budem rád, keď sa mužstvo chytí ako celok, keď to bude dobrá partia, ktorá bude hrať dobre smerom dopredu i dozadu, jednoducho kompaktný a moderný futbal. Určite musíme viac behať a na to sme kupovali také typy hráčov, ako sú Peltier, Gorosito, Hlohovský a Lukšík. Títo štyria hráči by mali priniesť do tímu dobrú konkurenciu. V príprave boli aj Obradovič a Švec, ale napokon sme sa rozhodli ich neangažovať. Verím, že čo najrýchlejšie sa uzdravia Bagayoko, Pauschek, Žofčák a Čikoš, ktorí sú prakticky hráčmi základnej zostavy a stále nám chýbajú," doplnil pre Šport Vladimír Weiss, ktorý by privítal v kádri ešte jedného stopéra.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok