Policajtka odhovorila mladíka od samovraždy

TASR
5.7.2012 09:36

Policajti museli zasahovať v stredu (4. júla) v obci Granč-Petrovce (okr. Levoča), kde sa miestny mladík (16) vyhrážal, že si ublíži. Správal sa agresívne, v ruke mal nôž.

Policajtka odhovorila mladíka od samovraždy
SITA

"Policajtka, ktorá prišla na miesto, začala s chlapcom komunikovať. Ten bol zjavne pod vplyvom alkoholu a vždy keď sa k nemu policajti priblížili, vyhrážal sa, že sa zabije resp. ublíži," informoval dnes krajský hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik.

Mladík bol celý čas na dvore rodinného domu, tam zo zeme zdvihol dlhú kovovú tyč s ktorou mával nad hlavou. Vo chvíli, keď ju chcel odhodiť do záhrady, tyč sa mu vyšmykla a udrela ho do zátylku krku. Chlapca napokon upokojila policajtka.

"Skontaktovala sa s jeho otcom, ktorý synovi prisľúbil, že sa mu nič nestane, ak odovzdá nôž hliadke a on príde z práce domov," dodal Džobanik. Chlapec sa mal potom sťažovať, že je mu zima a odišiel do kotolne. Policajtka mladíka naďalej upokojovala, napokon sa jej podarilo presvedčiť ho, aby upustil od svojho konania.

Na miesto prišli ďalší policajti a záchranka. "Mladík nakoniec sám a dobrovoľne vydal kuchynský nôž a po ošetrení odišiel so záchranármi do nemocnice na ďalšie vyšetrenia. K zraneniam počas celej udalosti nedošlo," uviedol Džobanik.

Témy: policajt Levoča
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok