Najzaujímavejšie fotografie týždňa

TA3
29.6.2012 14:14

Výber agentúrnych fotografií z uplynulých siedmich dní.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
Lonesome George (SITA).jpg

1. Osamelý George, posledná korytnačka svojho druhu, zomrel. Vedci sa tohto unikátneho, asi 100-ročného tvora snažili dlhé roky spáriť s príbuznými druhmi. Neúspešne. (AP Photo/Galapagos National Park Direction)

plávanie (SITA).jpg

2. Američan Mike Alexandrov pláva 100 metrov prsia počas prípravy na olympijské hry.  (AP Photo/David Phillip)

Putin Izrael (SITA).jpg

3. Ruský prezident Vladimir Putin prechádza počas návštevy Izraela popri smutne známom nápise Arbeit Macht Frei - Práca očisťuje. (AP Photo/RIA Novosti, Alexei Druzhinin, Presidential Press Service)

STU nová budova fakulta Informatiky (SITA).jpg

4. Interiér novej budovy Fakulty informatiky a informačných technológií STU v Bratislave po slávnostnom otvorení. Foto: SITA/Marián Peiger

Coast_Guard_Recruits-usa.jpg

5. Luke Taylor, kadet americkej Pobrežnej stráže, prechádza cez chodbu, na ktorej sú nastúpení tohtoroční nováčikovia. (AP Photo/U.S. Coast Guard, NyxoLyno Cangemi)

North_Korea_Daily_Life.jpg

6. "Sladký život" v Severnej Kórei. Roľníkom, ktorí ťažko pracujú na poli pri meste Sinuiju, spríjemňuje prácu hudba vojenskej kapely. (AP Photo) CHINA OUT

Japonsko melony (SITA).jpg

7. Západné Japonsko, prefektúra Kagawa. Pracovníci aranžujú špeciálne vyšľachtené melóny v tvare kocky, ktoré nezaberajú toľko miesta. Predávajú sa za asi 10 000 jenov za kus. (AP Photo/Kyodo News)

Londýn OH (SITA).jpg

8. Olympijské kruhy na svetoznámom Tower Bridge v Londýne. Podujatie sa začne už o pár týždňov. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)

Space_Station.jpg

9. Astronauti NASA na orbite si užívajú posledné dni v beztiažovom stave. Na začiatku júla sa vracajú na Zem. (AP Photo/NASA, Andre Kuipers)

China_Space-b4fb01f7d0644fccb4cc63225173cee7.jpg

10. Svojich taikonautov poslala do vesmíru aj Čína. Spojili sa s experimentálnou vesmírnou stanicou Nebeský palác a po niekoľkých dňoch sa bez väčších problémov vrátili. (AP Photo/Xinhua, Wang Jianmin)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok