Najzaujímavejšie fotografie týždňa

TA3
22.6.2012 14:03

Výber agentúrnych fotografií z uplynulých siedmich dní.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
Afghanistan_drogy.jpg

1. Polícii v Afganistane sa podaril poriadny úlovok. Počas akcie na východe krajiny zadržala 15 kilogramov heroínu.  (AP Photo/Rahmat Gul)

Brazil_Rio.jpg

2. Ležiaci aktivisti v brazílskom Rio de Janeiro počas medzinárodnej konferencie o udržateľnom rozvoji. Protestovali proti novej enviromentálnej politike vlády. (AP Photo/Felipe Dana)

spanielsko-strajk.jpg

3. Španielsky baník pri horiacej barikáde neďaleko Ovieda. V generálnom štrajku sa na severe krajiny ocitlo asi 8 tisíc pracovníkov zo štyridsiatich baní. (AP Photo/Emilio Morenatti)

Botafogo beach (SITA).jpg

4. Bežec na brazílskej pláži Bogofogo beach. V súvislosti so summitom v krajine vznikli aj umelecké diela - napríklad táto obrovská ryba, vytvorená z plastových fliaš. (AP Photo/Victor R. Caivano)

Doubledecker Nitra (SITA).jpg

5. V Nitre začal po vzore Veľkej Británie premávať doubledecker. Na linke číslo 35 bude zatiaľ na skúšobnú dobu. Foto: SITA/Martin Havran

adamkovic.jpg

6. V stredu popoludní pribudla na bratislavský Filmový chodník slávy ďalšia pamätná dlaždica - s menom Jozef Adamovič. Herec v minulosti nezabudnuteľne stvárnil napríklad úlohu Mórica Beňovského. Foto: SITA/Marián Peiger

Britain_Dalai_Lama.jpg

7. Vysmiaty britský princ Charles sa v Londýne stretol dalajlámom. Tibetský duchovný vodca je na týždňovej návšteve Británie.  (AP Photo / Gareth Cattermole, Pool)

France_Hostage_Taking.jpg

8. Uvoľnite cestu! Veľavýznamné gesto policajného dôstojníka, ktorý robil eskortu ambulancii počas rukojemníckej drámy vo francúzskom Toulouse. (AP Photo/Bob Edme)

Zimbabwe_Olympic_Games.jpg

9. Žiaci Heritage School v africkom Zimbabwe účinkujú v hre o histórii Olympijských hier. Tie sa tento rok uskutočnia v Londýne. (AP Photo/Tsvangirayi Mukwazhi)

Poland_Lanterns.jpg

10. Máme za sebou najkratšiu noc v roku, letný slnovrat. V poľskom meste Poznaň pri tomto pre mnohých magickom čase vypustili tisíce lampiónov. (AP Photo)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok