Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Služba Surveillance Station 8.2 premení váš smartfón na IP kameru

Služba Surveillance Station 8.2 premení váš smartfón na IP kameru
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 9. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Synology oznámila oficiálne vydanie služby Surveillance Station 8.2. Táto verzia predstavuje aplikáciu LiveCam, úplne novú aplikáciu pre bezpečnostné kamery, ktorá z nepoužívaných smartfónov okamžite vytvorí IP kameru.

V súčasnosti je služba Surveillance Station 8.2 k dispozícii vo verzii pre operačný systém iOS. Verzia pre operačný systém Android bude k dispozícii v októbri. Prepracovaná aplikácia DS cam ponúka vyšší výkon a rovnako rozšírený je aj zoznam podporovaného hardvéru o IP reproduktory. Okrem veľkého množstva aktualizovaných funkcií predstavuje táto aplikácia s Centrom aplikácií novú generáciu služieb s ešte väčšou flexibilitou pri správe aplikácií.

„Vďaka kombinácií schopností LiveCam v systéme iOS a úplne novej aplikácie DS cam vstúpila služba Surveillance Station do mobilnej éry, keď dokáže premeniť smartfón na bezpečnostnú kameru a sprístupniť záznamy videa prostredníctvom aplikácie DS cam“, uviedol Ivan Chang, produktový manažér spoločnosti Synology Inc. „Vďaka funkciám ako Chytrý časozber, Duálne overenie a podpore IP reproduktorov predstavuje služba Surveillance Station riešenie pripravené k zapojeniu aj do rozsiahlych projektov.“

Služba Surveillance Station 8.2 obsahuje nasledujúce nové funkcie:

 

Pomocou aplikácie LiveCam môžete zo smartfónov vytvoriť IP kamery: Z mobilného zariadenia sa môže stať IP kamera. Po nainštalovaní aplikácie LiveCam do mobilného telefónu môžete tento telefón pridať do služby Surveillance Station ako IP kameru s podporou dočasného záznamu. Môžete tak využiť nepoužívané smartfóny, či už doma alebo vo firme.

Centrum aplikácií, ktoré jednoducho vie, čo potrebujete: Nový štýl doplnkov nazvaný Centrum aplikácií ponúka až 26 aplikácií a nástrojov. Pomocou filtrov kategórii alebo hľadania kľúčových slov môžete rýchlo vyhľadať požadovanú aplikáciu a prispôsobiť si tak službu Surveillance Station.

Prepracovaná aplikácia DS cam s neobyčajným výkonom a kompatibilitou: Ďalšia generácia aplikácie DS cam ponúka nielen prehľadnejšie prostredie zobrazenia, ale rovnako funkcie viacnásobnej časovej osi pre intuitívneho prehľadávanie videozáznamov. Vďaka offline overovaniu licencií môžete navyše systém nasadiť jednoducho a ešte rýchlejšie.

Od teraz aj podpora IP reproduktorov: Služba Surveillance Station 8.2 dokáže vysielať zvuk alebo nastaviť plánované vysielanie do integrovaných IP reproduktorov. V nasadení s viac reproduktormi je k dispozícií samostatné aj skupinové vysielanie.

Dohľad na rozsiahlymi projektami pomocou časozberu: Časozber skracuje dlhé videá na minúty či dokonca sekundy. Táto aplikácia sa používa predovšetkým k zobrazeniu priebehu rozsiahleho projektu od jeho začiatku až po koniec.

Ochrana dát pomocou duálneho overenia: Duálne overenie obmedzuje používanie citlivých funkcií, ako je napríklad správa kamier alebo prístup k videozáznamom a to iba na osoby s oprávnením od inej strany a predstavuje tak flexibilnejšie opatrenie pre správu prístupu. Táto ďalšia úroveň ochrany bráni úniku citlivých informácií.

Vysielanie do celého sveta pomocou aplikácie Živé vysielanie: Zdieľajte svoje zážitky so svetom prostredníctvom živého dátového prúdu do služby YouTube bez nutnosti akýchkoľvek nastavení. Stačí vybrať kameru a zadať informácie o adrese poskytnuté službou YouTube. Vysielanie prostredníctvom živého dátového prúdu je tak okamžite pripravené k akcii.

Služba Surveillance Station 8.2 premení váš smartfón na IP kameru.

(Zdroj: Tlačová správa Synology)