Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Skladacia stolička Go Chair sa scvrkne do veľkosti termosky

Skladacia stolička Go Chair sa scvrkne do veľkosti termosky
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 9. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Existujú rôzne skladacie kempingové stoličky, ktoré prinášajú pohodlie na cestách a v prírode, no mnohé z nich nemajú v zloženej forme príliš kompaktný tvar. To však nie je problém novej skladacej stoličky Go Chair, ktorá unesie až takmer 100 násobok vlastnej hmotnosti a pritom sa dá zložiť do veľkosti podobnej termoske.

Keď máte skladaciu stoličku Go Chair uloženú niekde v skrini alebo v kufri auta, je zložená do valca s dĺžkou len 28 centimetrov, ktorého hmotnosť je 1,4 kilogramu. Po príchode na miesto určenia sa dá Go Chair rozložiť do podoby pohodlnej kempingovej stoličky už za päť sekúnd. Jej výška je 63,5 centimetra, pričom používateľ sedí 25 centimetrov od zeme. Prekvapí aj nosnosť stoličky, ktorá zvládne aj poriadneho 136 kilového chlapiska.

Skladacia kempingová stolička Go Chair.

Je to možné vďaka nohám stoličky vyrobeným z leteckého hliníka a sedačky, ktorá je vyrobená z dvojitého balistického nylonu. Sedačka je nielen výnimočne odolná voči roztrhnutiu, no navyše je aj vodotesná. K dispozícii je aj možnosť získania prepravnej tašky, ktorá naraz pojme až šesť zložených kempingových stoličiek.

Skladacia kempingová stolička Go Chair.

Nová skladacia kempingová stolička Go Chair je dostupná zatiaľ len prostredníctvom start-up kampane na portáli Indiegogo. Už teraz sa vývojárom podarilo vyzbierať viac ako 1,1 milióna, pričom cieľová suma bola len 50 000 dolárov. Go Chair sa dá získať za finančnú podporu 69 dolárov za jeden kus, 129 dolárov za dva kusy alebo za 249 dolárov za štyri kusy. Začiatok distribúcie je naplánovaný na december 2018 alebo január 2019.

Skladacia kempingová stolička Go Chair.

Skladacia kempingová stolička Go Chair.