Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Limitovanej edícii Xbox ovládača vôbec nevadia mastné prsty

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 9. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Hry a pochúťky idú k sebe, no hrať s mastnými prstami už nie je až taká zábava. Okrem kúpeľne s tým však môže pomôcť aj limitovaná edícia herného ovládača pre Xbox s povrchom odolným voči mastnote a olejom. Vytvorila ho pobočka Xbox Australia a svojim názvom vzdáva hold obľúbenej počítačovej hre.

Limitovaná edícia herného ovládača PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Greaseproof Controller pre hernú konzolu Xbox je vytvorená na oslavu rovnomenného herného hitu PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG). No takýchto ovládačov nájdeme v ponuke viacero. Tento sa od ostatných odlišuje najmä tým, že je odolný voči mastným prstom a teda umožní hráčom, ktorí neodolali počas hrania nejakej pochúťke, aby mohli ovládač lepšie držať. Teda v prípade, že si v zápale boja zabudli ísť umyť ruky.

Limitovaná edícia herného ovládača PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Greaseproof Controller pre hernú konzolu Xbox.

Ovládač, ktorý bol súčasťou programu predbežného prístupu „Game Preview Edition“ sa dostáva do produkčnej fázy. Je potiahnutý patentovaným uretánovým náterom, ktorý je odolný voči mastnote a olejom. Okrem mastných omáčok je tento ručne rozprašovaný náter navrhnutý tak, aby odolal aj menším oderom a špliechajúcej vode.

Herný ovládač je potiahnutý patentovaným uretánovým náterom, ktorý je odolný voči mastnote a olejom.

Od iných herných ovládačov sa tieto jednotky budú dať rozpoznať vďaka leštenej úprave Colorware V2 v šedej farbe tela s výraznou žltou farbou predných a palcových ovládacích prvkov. Dizajn je doplnený o logo hry PUBG s jedinečným číslom. Herný ovládač PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Greaseproof Controller slúži totiž len ako propagačný materiál a bude vyrobených iba 200 kusov.

Okrem mastných omáčok si tento herný ovládač poradí aj s menšími škrabancami a špliechajúcou vodou.