Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prenosný projektor Nebula Capsule s rozmermi plechovky piva

Prenosný projektor Nebula Capsule s rozmermi plechovky piva
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 9. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Vychutnať si dobrý film na veľkej premietacej ploche už nie je len výsadou domácich projektorov, no nájde sa už aj prenosný mini projektor, ktorý to zvládne. Reč je o novom modeli projektora Nebula Capsule od spoločnosti Anker. Toto vysoko mobilné zariadenie má tvar a rozmery porovnateľné s plechovkou piva či iného nápoja, no dokáže vykúzliť obraz s uhlopriečkou až 100 palcov.

Kompaktný mini projektor Nebula Caspule má valcovitý tvar podobný plechovke od nápoja, ku ktorej sa blíži aj rozmerovo. Prenosnosť podporuje aj nízka váha len 425 gramov. Napriek tomu dokáže projektor s technológiou DLP IntelliBright premietať v natívnom rozlíšení 845 x 480 bodov na plochu s uhlopriečkou až 100 palcov (2,54 metra). Mobilita si svoju daň však vybrala z pohľadu svietivosti, ktorá je len 100 ANSI lúmenov. Životnosť lampy je udávaná na 30 000 hodín.

Prenosný mini projektor Akner Nebula Capsule.

Konektivita zdrojových zariadení je zabezpečená cez HDMI port, USB port a bezdrôtové technológie Bluetooth a Wi-Fi. Projektor disponuje operačným systémom Android 7.1, vďaka čomu môže používateľ spúšťať obľúbené aplikácie, vrátane streamovacích služieb Netflix a YouTube. Zabudovaná batéria s kapacitou 5 200 mAh má výdrž viac ako štyri hodiny premietania videa na jedno nabitie. Technológia Quick Charge sa postará o jej rýchle nabitie aj počas používania projektora.

Prenosný mini projektor Akner Nebula Capsule.

Projektor Nebula Capsule sa dá ovládať prostredníctvom sprievodnej mobilnej aplikácie pre operačné systémy iOS a Android. Okrem samotnej projekcie môže 5 wattový reproduktor v zariadení poslúžiť aj pre plné 360 stupňové šírenie obľúbenej hudby zo spárovaného smartfónu. V režime bezdrôtového reproduktoru vydrží batéria na jedno nabitie približne 30 hodín nepretržitého prehrávania hudby.