Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Reproduktory Acustom sa dajú ľahko prispôsobiť vášmu interiéru

Reproduktory Acustom sa dajú ľahko prispôsobiť vášmu interiéru
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 9. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Systém dvoch reproduktorov Acustom je navrhnutý tak, aby poskytol kvalitný prenos zvuku po celej miestnosti bez akýchkoľvek limitov. Mala by to zabezpečiť konštrukcia zrezane gule, ktorej štýlový kryt okolo meniča sa dá navyše vymeniť. Používateľ si tak môže reproduktor plne prispôsobiť podľa svojich preferencií a dizajnu jeho domácnosti.

Bezdrôtové reproduktory Acustom komunikujú so zdrojovými zariadeniami prostredníctvom technológie Bluetooth 4.2 a chcú vyzerať prirodzene všade tam, kde ich používateľ umiestni, či už v kuchyni, v obývačke alebo v kancelárii. Tomu je prispôsobený ich vymeniteľný kopulovitý kryt, ktorý je vyrobený z ocele prostredníctvom technológie 3D tlače. Ten sa k telu reproduktora ľahko pripája pomocou magnetu.

Reproduktory Acustom majú okolo svojho 120 mm meniča osadený vymeniteľný kryt, ktorý je vyrobený 3D tlačou.

Kryty pre reproduktory Acustom sú k dispozícii v rôznych farbách a grafike, či s povrchovými materiálovými úpravami, ako je betón, hrdzavá oceľ alebo koža. Výrobca dokonca ponúka aj možnosť si navrhnúť a nechať vytlačiť vlastný motív, tak aby čo najlepšie zodpovedal vašej nálade alebo nenápadne splynul s dizajnom vašej domácnosti. Jediným limitom je predstavivosť. K dispozícii sú aj tri druhy stojanov, ktoré reproduktor držia v rôznych výškach. A tak sa zo stolného reproduktora môže stať stojanový reproduktor.

Kryt vyrobený z occela sa jednoducho osadzuje a na tele reproduktoru drží s pomocou magnetu.

Reproduktor s váhou 2,5 kilogramov má 120 milimetrový menič a DSP zosilňovač s výkonom 2x 50 wattov. Jeho frekvenčný rozsah je 61 Hz – 20 kHz. Výrobca tvrdí, že reproduktory dokážu pokryť celý miestnosť kvalitným zvukom bez ohľadu na miesto a uhoľ, z ktorého používateľ hudbu počúva.

Systém dvoch reproduktorov Acustom je dostupný za cenu začínajúcu sa od 1 999 EUR. Cena sa ďalej odvíja podľa vybraného krytu a typu stojanu.

Kryt vyrobený z occela sa jednoducho osadzuje a na tele reproduktoru drží s pomocou magnetu.