Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Značka Honor odhalila svetu smartfón Honor Magic 2

Značka Honor odhalila svetu smartfón Honor Magic 2
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 9. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Na tlačovej konferencii Honor, v predvečer zahájenia IFA 2018 v Berlíne, predstavila značka nie len výkonný smartfón Honor Play, ale nečakane taktiež nový Honor Magic 2. Nadväzuje tak na úspešnú generáciu Honor Magic z roku 2016. Honor Magic 2 sa pochváli okrem iného funkciou Magic Slide využívajúcou umelú inteligenciu a je prvým smartfónom Honor, ktorý je poháňaný procesorom Kirin 980.

„Uvedením smartfónu Honor Magic pred dvoma rokmi sme predstavili koncept využitia umelej inteligencie,“ hovorí George Zhao, prezident spoločnosti Honor. „Prvá generácia Honor Magic bola rozhodujúca pre zmenu mobilného priemyslu. Okrem funkcií AI, ktoré robia telefón skutočne inteligentným, priniesol Honor Magic premyslený dizajn a podporu nabíjania 40W. A teraz je tu Honor Magic 2,“ dodáva George Zhao.

Smartfón Honor Magic 2 využíva novej funkcie Magic Slide. Tá je navrhnutá tak, aby zaistila FullView displej bez toho, aby obmedzila ďalšie praktické funkcie telefónu. Skrytá predná kamera približuje pomer obrazovky k telu telefónu na takmer 100 %. Tým prekonáva doterajšiu výzvu vysporiadania sa zo zabudovaním kamery do displeja a prináša hodnotný vizuálny zážitok. Stiahnutím vrchnej časti displeja je možné aktivovať všetky funkcie umelej inteligencie. Táto inovácia je založená na ergonómii.

Okrem revolučného dizajnu je Honor Magic 2 prvým telefónom Honor, ktorý je poháňaný procesorom Kirin 980 a má podporu nabíjania 40W Magic Charge pre najvyšší nabíjací výkon. Pre vyššiu bezpečnosť má Honor Magic 2 pätnásť úrovní ochrany nabíjania. Telefón automaticky rozozná batériu, kábel a nabíjačku. Až vtedy, keď sú všetky tri časti vyhodnotené ako bezpečné, sa telefón začne nabíjať pomocou rýchleho nabíjania Super Charge.

V prvej polovici roka 2018 Honor celosvetovo (bez čínskeho trhu) zaznamenal 150% nárast predajov v porovnaní s minulým rokom. S uvedením nových telefónov Honor Play a Honor Magic 2 značka potvrdzuje, že sa behom troch rokov chce dostať medzi top päťku najväčších značiek smartfónov.

(Zdroj: Tlačová správa Honor)