Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inovatívny notebook s duálnym monitorom a E Ink technológiou

Inovatívny notebook s duálnym monitorom a E Ink technológiou
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 8. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Lenovo predstavilo Yoga Book C930, ultra-tenký, ultra-ľahký a ultra-flexibilný notebook s duálnym monitorom s E Ink technológiou, ktorý je prvý nástupca prelomového Yoga Book 2016. S novým konvertibilným 2-v-1 zariadením Yoga Book C930 s Windows 10 vykročilo Lenovo do novej generácie mobilného computingu s notebookom, ktorý poskytuje väčšiu flexibilitu používateľom PC na viacerých miestach, viacerými spôsobmi a viackrát. Prispôsobením sa potrebám používateľov, ktorí sú večne v pohybe prináša najnovší Yoga Book C930 prémiový a vysoko kvalitný zážitok.

Predovšetkým, ako najtenšie a najľahšie zariadenie s duálnym monitorom sa Yoga Book C930 zužuje až na 4 mm v najtenšom okraji v otvorenom stave a 9,9 mm pri zatvorenom, pričom váži iba 775 g. Zároveň ponúka až 10 hodín výdrže batérie a používatelia si môžu svoj tenký a ľahký Yoga Book C930 vziať kamkoľvek so sebou. Je taký malý, že sa s ním pokojne môžete vybrať aj na nákup potravín. Stačí ho iba úhľadne zastrčiť do tašky, kabelky či aktovky.

Konvertibilný notebook Lenovo Yoga Book C930.

Ako prvý notebook s duálnym monitorom a technológiou E Ink na svete, 10,8-palcový monitor s IPS s vysokým rozlíšením spolupracuje s E Ink monitorom, ktorý funguje ako poznámkový blok, notes na kreslenie, elektronická čítačka a inteligentná klávesnica. A s procesorom Intel Core siedmej generácie je Yoga Book C930 vybavený jedným z najvýkonnejších procesorov pre notebooky bez ventilátora, navrhnuté tak, aby neprodukovali prebytočné teplo. Yoga Book C930 má 10,8-palcový QHD 2K IPS monitor, dva reproduktory a kino zvuk posilnený Dolby Atmos, takže získate ohromujúci a pohlcujúci zvuk, keď sa chcete naozaj ponoriť do svojej obľúbenej hudby alebo filmov.

Konvertibilný notebook Lenovo Yoga Book C930.

Yoga Book C930 je aj neuveriteľne flexibilný. Jeho 360-stupňový pánt dovoľuje užívateľom plynulo prechádzať medzi piatimi typmi režimov – písanie, tvorenie, čítanie, surfovanie a sledovanie. Teraz môžete sledovať filmy, tvoriť alebo pracovať na notebooku bez ohľadu na to, kde ste, alebo čo robíte – čakáte na autobus, tlačíte sa v lietadle, beháte na trenažéri alebo oddychujete na gauči po náročnom dni.

Konvertibilný notebook Lenovo Yoga Book C930.

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)