Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inteligentné športové hodinky Casio Pro Trek tak ľahko nezhasnú

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 8. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Casio uvidela na výstave IFA v Berlíne svoju najnovšiu verziu inteligentných športových hodiniek Pro Trek WSD-F30. Tie sú zamerané na nosenie aj v náročnejších exteriérových podmienkach, pričom výrobca zlepšil výdrž batérie. Farebný displej poskytne nové funkcie zobrazenia a schopností spúšťaných aplikácií.

Keďže minuloročný model inteligentných hodiniek Casio Pro Trek trpel na slabú výdrž batérie, rozhodol sa výrobca vytvoriť nový softvér, o ktorom tvrdí, že z kapacity batérie čerpá po „malých dúškoch“. Minuloročný model hodiniek v štandardnom režime s farebným displejom vydržal na jedno nabitie približne 1,5 dňa a v režime čiernobieleho displeja to bolo okolo mesiaca.

Inteligentné športové hodinky Casio Pro Trek WSD-F30.

Nový rozšírený režim v najnovších hodinkách Pro Trek WSD-F30 prispieva k celkovej výdrži s farebným displejom až do troch dní na jedno nabitie batérie. V čiernobielom režime sa po novom zobrazia okrem klasického času aj ďalšie informácie, ako je výškomer, kompas či barometer.

Hodinky získali operačný systém Wear OS (predtým nazývaný ako Android Wear) od spoločnosti Google. Používateľ má pritom k dispozícii niekoľko špeciálnych aplikácií vyvinutých pre outdoorové aktivity, ktoré sú optimalizované pre toto zariadenie. Nový model si prináša aj GPS funkcie a podporu offline navigačných máp.

Inteligentné športové hodinky Casio Pro Trek WSD-F30.

Inteligentné športové hodinky Casio Pro Trek WSD-F30 budú k dispozícii v modrej, oranžovej alebo čiernej farbe. Dostupné by mali byť od konca roka 2018 alebo začiatkom roka 2019 za predbežne stanovenú cenu 549 EUR.

Inteligentné športové hodinky Casio Pro Trek WSD-F30.