Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Varné dosky AEG SenseCook automatizujú varenie v kuchyni

Varné dosky AEG SenseCook automatizujú varenie v kuchyni
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
29. 8. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pod značkou AEG predstavila spoločnosť Electrolux nový rad indukčných varných dosiek zo série SenseCook, ktoré sú vybavené teplotnými snímačmi a poskytujú automatizáciu v podobe úpravy teploty horákov pri príprave jedál. To moderných kuchárom zaistí konzistentné výsledky, vždy keď sa pustia do varenia.

Dve nové varné dosky AEG SenseCook sú zamerané na konkrétne úlohy v kuchyni. Varná doska SenseFry je navrhnutá pre vyprážanie na panviciach. Používateľ si pomocou ovládacích prvkov na dotykovom displeji vyberie potravinu, ktorú chce pripraviť a požadovaný výsledok. Varná doska potom automaticky udržiava rovnomerné teplo po celej panvici. Druhá varná doska SenseBoil zase dokáže zistiť, kedy sa začne variť voda vo vnútri hrnca a automaticky nastaví teplotu tak, aby var vody prešiel pod kontrolu a nevykypela nám na dosku.

Pod značkou AEG predstavila spoločnosť Electrolux nový rad indukčných varných dosiek zo série SenseCook, ktoré sú vybavené teplotnými snímačmi a poskytujú automatizáciu v podobe úpravy teploty horákov pri príprave jedál.

Posledná nová varná doska SensePro dokáže robiť všetko čo jej súrodenci, no vykonáva to prostredníctvom bezdrôtového teplomera bez batérie, ktorý sleduje vnútornú teplotu jedla a automaticky nastavuje teplotu horáka pre dosiahnutie požadovaného výsledku varenia. Podobne ako pri SenseFry si používateľ môže vybrať druh jedla a spôsob, akým ho chce variť. Tiež má na výber z požadovaných teplôt varenia.

Nové varné dosky AEG SenseFry a SenseBoil sú už k dispozícii, informácie o dostupnosti SensePro zatiaľ nie sú známe. Výrobca všetky modely prezentuje na prebiehajúcej výstave IFA 2018 v nemeckom Berlíne.

Varná doska AEG SensePro je vybavená bezdrôtovým teplomerom, ktorý sleduje vnútornú teplotu jedla a automaticky nastavuje teplotu horáka pre dosiahnutie požadovaného výsledku varenia.