Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

LG sa s novými monitormi UltraGear sústredí priamo na hry

LG sa s novými monitormi UltraGear sústredí priamo na hry
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 8. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Tento týždeň na výstave IFA 2018 v Berlíne si svoj debut zažijú aj nové herné monitory UltraGear od spoločnosti LG. Tá ich popisuje ako výkonné monitory, ktoré používateľom poskytnú vynikajúci obraz a rýchle spracovanie, aby posunuli herný zážitok na novú úroveň. Tieto faktory sú podporené širokouhlým displejom UltraWide s pomerom strán 21 : 9 a štýlovým dizajnovým prevedením.

Nové herné monitory z juhokórejskej dielne LG nesú označenie UltraGear a ich cieľom je dodať zábavu v najvyššom možnom výkone. Vďaka optimálnej kvalite obrazu v kombinácii s vysokou rýchlosťou spracovania sú údajne tieto monitory ideálne pre všetky žánre počítačových hier. Modelový rad LG UltraGear chce hráčom poskytnúť hranie na najvyššej úrovni tak, aby častejšie vyhrávali.

Hoci sa spoločnosť LG chystá na výstave IFA 2018 predstaviť množstvo modelov monitorov UltraGear, zatiaľ podrobne oznámila informácie iba o jednom monitore. Vlajková loď s označením 34GK950G sa môže pochváliť 34 palcovou uhlopriečkou s QHD obrazovým panelom, ktorého rozlíšenie je 3440 x 1 440 pixlov. Pomer strán monitora je 21 : 9, čo je rovnaké ako majú modely monitorov LG UltraWide.

Obrazová technológia Nano IPS prináša pokrytie až 98 percent farebného spektra DCI-P3 a až 135 percent farebného spektra sRGB. To by malo zabezpečiť „bezprecedentnú kvalitu obrazu“, zatiaľ čo rýchla obnovovacia frekvencia 120 Hz je prísľubom pre plynulú akciu na obrazovke. K plynulému obrazu bez trhania a sekania prispieva i technológia spracovania Nvidia G-Sync. A keďže ide o herný monitor, výrobca sa rozhodol oživiť jeho dizajn aj svetelným kruhovým pásom na zadnej strane so šiestimi nastaveniami farieb pre vytvorenie tej správnej bojovej nálady.

Herný monitor LG UltraGear 34GK950G.