Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Najnovšia generácia tabletov Lenovo pre domáce zdieľanie a zábavu

Najnovšia generácia tabletov Lenovo pre domáce zdieľanie a zábavu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 8. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo vydala svoju najnovšiu generáciu tabletov pre operačný systém Android, postavených pre zdieľanie a zábavu v rodine. Medzi novinky patrí výhodný tablet vo svojej triede - Lenovo Tab E10, a prémiové tablety Lenovo Tab M10 a Lenovo Tab P10. Tieto Android tablety sú pevne skonštruované, tenké, ľahké a postavené na to, aby sa využívali v domácnosti.

Moderná rodina potrebuje aspoň jeden tablet na pozeranie relácií, browsovanie, online nákupy a hranie hier. Pri prezeraní obsahu sú tablety pohodlnejšie ako smartfón a prenosnejšie ako počítač, takže si ich môžete vziať do postele alebo na výlety s deťmi. Ale nákup jedného alebo viacerých zariadení, ktoré sú vhodné pre každého člena rodiny, môže vyústiť do náročných rozhodnutí, pretože musíte vziať do úvahy prenosnosť, cenovú dostupnosť a vhodnosť pre deti. Nové portfólio tabletov Lenovo však ponúka množstvo možností.

Nový tablet Lenovo Tab E10 je postavený pre rodiny, ktoré potrebujú doma na tablete kompletné audio-vizuálne zážitky. Tento výkonný a tenký tablet obsahuje dva predné reproduktory s Dolby Atmos a 10-palcovým HD displejom spolu s rýchlym procesorom Qualcomm Snapdragon 210. Lenovo Tab E10 prichádza s 5MP zadnými kamerami s automatickým ostrením a 2MP kamerami s pevným ostrením.

Tablet Lenovo Tab E10.

Lenovo Tab M10: typický rodinný tablet pre všetky generácie

 

Bezkáblové domácnosti, ktoré doma a na výletoch nepretržite používajú svoje tablety, budú chcieť optimálny zážitok zo zábavy a možnosti zdieľania. Tablet Lenovo Tab M10 je ľahký, všestranný a ideálny pre domáce prehliadanie webu alebo pre zaujatie detí v reštaurácií, s výkonnými procesormi Qualcomm Snapdragon Octa-Core 1,8 GHz, ohromujúcimi 10,1-palcovými Full HD displejmi a Dolby Atmos podporou.

S tenkým a ľahkým telom (pri 48 gramoch), má elegantný Lenovo Tab M10 taktiež skvelé multimediálne funkcie, vrátane duálnych predných reproduktorov. Rodiny s deťmi môžu tiež získať voliteľný detský balíček pre odolný a príjemný zážitok prostredníctvom vlastného krytu, ktorý je nárazuvzdorný a ktorý ponúka špeciálny detský režim s aktuálnym a vyberaným detským obsahom.

Tablet Lenovo Tab M10.

Lenovo Tab P10: personalizovaný tablet pre hltanie obsahu

 

Domácnosti, v ktorých sa tablety neustále využívajú na prezeranie multimédií, sa môžu rozhodnúť pre ultra-prémiový Lenovo Tab P10. Vlajková loď Lenovo v rámci Android tabletov redefinuje rodinný tablet s nezameniteľným dizajnom z dvojitého skla, celokovovým rámovaním a v ultra-tenkým a ľahkým telom (so 7mm hrúbkou a 440g), zatiaľ čo ohromujúci kryt v Aurora Čiernej alebo Šumivej Bielej vyžaruje pri otočení odlesk Aurory.

Ale sú to zábavné funkcie, kde Lenovo Tab P10 naozaj vyniká, so štyrmi reproduktormi, ktoré dokážu naplno využiť Dolby Atmos. Lenovo Tab P10 je vybavený 8MP zadným fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a 5MP predným fotoaparátom s pevným zaostrovaním.

Takto ohromujúci a výkonný tablet sa bude určite používať veľmi často, takže prichádza s ultra-rýchlym snímačom odtlačkov prstov, ktorý plne využíva vstavané multi-užívateľské schopnosti. Akonáhle sa vytvorí profil člena rodiny, jednoducho poklepte prstom na snímač odtlačkov prstov a prihláste sa do svojho vlastného a personalizovaného tabletového zážitku, ktorý zastrešuje vaše tapety, nastavenia, aplikácie, hry a osobné súbory, všetky uchovávané oddelene od zážitkov vašich rodičov, súrodencov alebo detí v dome.

Tablet Lenovo Tab P10.

Bez ohľadu na to, či hľadáte prenosnosť, možnosti zdieľania, vhodnosť pre deti alebo výkon, spoločnosť Lenovo má pre vás tablet, ktorý sa zmestí do takmer akéhokoľvek domáceho rozpočtu:

● Lenovo Tab E10 bude k dispozícii od januára 2019 a cena pre náš trh zatiaľ nebola určená.
● Lenovo Tab M10 bude k dispozícií od januára 2019 a cena pre náš trh zatiaľ nebola určená.
● Lenovo Tab P10 bude k dispozícií od januára 2019 a cena pre náš trh zatiaľ nebola určená.

Tablet Lenovo Tab P10.

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)