Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Minimalistický nástroj Halifax maximalizuje svoj potenciál

Minimalistický nástroj Halifax maximalizuje svoj potenciál
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
24. 8. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Existuje veľa multifunkčných nástrojov, ktoré sa snažia pokryť hádam všetko, čo sa dá, no iné sa radšej sústredia na zopár vecí, ktoré chcú robiť správne a efektívne. Nový multifunkčný nástroj Halifax z dielne spoločnosti James Brand patrí skôr do druhej kategórie a na plecia si zobral presne toľko, koľko dokáže vo svojom elegantnom minimalistickom tvare v prevedení z titánu.

Nový multrifunkčný nástroj Halifax je len 7,3 centimetrov dlhý a 1,5 centimetra široký. Kompaktné telo je vyrobené z odolného titánu a nástroj je navrhnutý pre každodenné použitie a nosenie. Dá sa zavesiť na kľúčenku alebo ľahko vkĺzne do vrecka nohavíc a používateľ ho tak má vždy po ruke.

Používateľ má k dispozícii plochý skrutkovač, ktorý sa dá použiť aj na väčšinu krížových skrutiek, najmä čo sa týka elektroniky, ako sú napríklad skrutky vo fotoaparáte. Dlhšia skosená hrana nástroja sa dá použiť ako škrabka alebo sochor, no a samozrejme nesmie chýbať otvárač na fľaše. Aby si Halifax so všetkým poradil, je vyrobený z titánu 6AL-4V a vyrezávaný na CNC stroji a nakoniec je potiahnutý keramickým povlakom Cerakote, čo je ochranný povlak, ktorý používa britská armáda. Spodný držiak otvárača na fľaše je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele.

Multrifunkčný nástroj Halifax je vyrobený z odolného titánu a jeho rozmery sú 7,3 x 1,5 cm.

Halifax síce neprináša univerzálnosť a flexibilitu mnohých multifunkčných nástrojov, no jeho jednoduchý dizajn je ako stvorený pre základné úlohy. A tak sa môže stať každodenným pomocníkom pre utiahnutie rôznych skrutiek, zoškrabanie nejakej špiny alebo hrdze a následné otvorenie zaslúženého občerstvenia v podobe chutného nápoja.

Multifunkčný nástroj Halifax je k už k dispozícii na stránkach výrobcu za cenu 50 dolárov.

Používateľ má k dispozícii plochý skrutkovač, ktorý sa dá použiť aj na väčšinu krížových skrutiek.

Spodný držiak otvárača na fľaše je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele.