Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Titánový multifunkčný nástroj vám uľahčí cestovanie so smartfónom

Titánový multifunkčný nástroj vám uľahčí cestovanie so smartfónom
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 8. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Neoddeliteľným spoločníkom ľudí, ktorí často cestujú, sa určite stal smartfón, no s jeho používaním na cestách súvisí aj niekoľko drobných problémov, na ktoré môže každý naraziť. Nový kompaktný multifunkčný nástroj T´spin je však špeciálne navrhnutý na riešenie týchto problémov, spolu s ďalšími doplnkovými funkciami.

Multifunkčný nástroj T´spin je vyrobený z titánu a v najhrubšom bode meria len 8 mm. Je dlhý 75 milimetrov a jeho šírka je 50 milimetrov. Vďaka svojim kompaktným rozmerom ľahko vkĺzne do vrecka ale sa dá pripevniť na tašku či batoh s pomocou priloženej karabínky.

Ľudia, ktorí cestujú medzi rôznymi krajinami, si často musia meniť SIM karty. No tieto malé kúsky plastu sa v zhone môžu ľahko zapatrošiť alebo nebodaj stratiť. T´spin ponúka riešenie v podobe dvoch držiakov pre nano SIM karty, ktoré sú tak ďaleko bezpečnejšie uložené v ľahko prenositeľnom nástroji.

Multifunkčný nástroj T´spin je vyrobený z titánu a v najhrubšom bode meria len 8 mm.

Vývojári však idú v tomto duchu ďalej a súčasťou nástroja T´spin je aj tenký kolík. Ten sa zloží alebo rozloží zo strany nástroja a môže pomôcť s vysunutím zásobníka pre uloženie SIM kariet v smartfóne. Nástroj disponuje tiež aj otvorom, ktorý poslúži ako stojan pre smartfón, ktorého displej je tak naklonený pre pohodlnejšie sledovanie videí alebo videohovorov.

Nezabudlo sa však ani na najčastejšiu funkciu, ktorou je otvárač fľašiek. Jeden z rohov nástroja sa pre zmenu dá použiť ako malý plochý skrutkovač, ktorý môže pomôcť napríklad pri doťahovaní skrutiek na slnečných okuliaroch. Drážky na hornom a spodnom okraji umožňujp navinutie kábla, ktorý tak nezavadzia.

T´spin umožní používateľom bezpečné uloženie až dvoch nano SIM kariet.

Vývojári momentálne hľadajú finančné prostriedky cez start-up kampaň na portáli Kickstarter, kde sa T´spin dá získať za 218 dolárov. Výrobcovia spoločnosti T'Spin prevádzkujú kampaň typu Kickstarter na získavanie finančných prostriedkov na produkciu, kde sa v decembri začnú poskytovať prvé sľuby vo výške 218 HKD (približne 24 EUR). V prípade úspechu kampane by sa dodávka prvých kusov mala začať niekedy v decembri tohto roku.

Multifunkčný nástroj T´spin môže poslúžiť aj ako stojan na smartfón.