Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Fľaša Lyd nerozlieva, otvára sa len pri dotyku vašich pier

Fľaša Lyd nerozlieva, otvára sa len pri dotyku vašich pier
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 8. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Existujú rôzne uzávery na fľaše, ktoré zabezpečia, aby sa nápoj náhodou nevylial, no otvoriť taký uzáver jednou rukou nie je jednoduché a tak sa môže stať, že napríklad počas jazdy v aute alebo pri cvičení nápoj rozlejete. Nová fľaša Lyd sa však pýši tým, že má taký uzáver, ktorý sa otvára len vtedy, ak sa ho dotknú vaše pery.

Fľaša Lyd má veko s integrovaným dotykovým senzorom, ktorý je napájaný zabudovanou nabíjateľnou batériou. Pokiaľ senzor deteguje, že sa pery používateľa dotknú akejkoľvek časti veka, uvoľní motorizovanú zátku v strede, z ktorej nápoj stečie k okraju veka a používateľ tak nemusí hľadať špecifické miesto na pitie. V momente, keď sa pery z veka stiahnu, zátka sa automaticky vráti na svoje miesto a fľaša sa opäť uzavrie.

Fľaša Lyd má veko s integrovaným dotykovým senzorom, ktorý otvorí zátku len ak deteguje dotyk pier používateľa.

Zabudovaná batéria má na jedno nabitie výdrž približne dva týždne bežného používania. Bezdrôtové nabíjania na plnú kapacitu pritom trvá asi štyri hodiny. Ak sa batéria náhodou vybije, nemusí používateľ hneď začať s jej nabíjaním, ak na to nemá čas alebo priestor, ale k nápoju sa dostane aj manuálne kliknutím na veko. Samotná fľaša Lyd je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele v dvoch vrstvách s vákuovou izoláciou, ktorá udrží horúci nápoj teplý a chladný nápoj zase studený. K dispozícii je v dvoch veľkostiach s objemom 503 a 384 mililitrov (17 a 13 uncí).

Fľaša Lyd je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele v dvoch vrstvách s vákuovou izoláciou, ktorá udrží horúci nápoj teplý a chladný nápoj zase studený.

Nová fľaša Lyd je momentálne súčasťou start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa dá získať za 39 dolárov alebo 49 dolárov podľa objemu. Plánované maloobchodné ceny boli stanovené na 69 a 79 dolárov. Doprava prvých kusov pre podporovateľov kampane je naplánovaná na november, samozrejme za predpokladu, že sa vyzbiera požadovaná finančná čiastka.

Fľaša Lyd je k dispozícii v dvoch veľkostiach s objemom 503 a 384 mililitrov (17 a 13 uncí).