Modelka aktov skončila za mrežami, pomstila sa kolegovi

TA3 TASR
13.8.2018 07:36

Juhokórejský súd poslal v pondelok za mreže modelku aktov za to, že si tajne fotila svojho nahého mužského kolegu a fotografie úmyselne zverejňovala na internete, informovala agentúra Yonhap. Súd v Soule odsúdil 25-ročnú modelku, ktorú identifikovali len jej priezviskom Ahn, na 10 mesiacov väzenia a zároveň jej nariadil podstúpiť 40-hodinové výchovné školenie o sexuálnom násilí.

Modelka aktov skončila za mrežami, pomstila sa kolegovi
SITA/AP

"Obvinená nezvratne poškodila osobnú dôstojnosť obete a zaslúži si trest, z pohľadu dopadov ktoré jej činy majú na život obete," vyhlásil súd. Voči modelke vzniesli obvinenie v máji za to, že si vyhotovovala nahé fotky bez súhlasu obete počas hodín kreslenia aktov na univerzite v Hongiku a následne ich zverejňovala na radikálnej feministickej webstránke.

Mladá žena polícii povedala, že ju kolega nahneval počas ich hádky ohľadne zdieľania priestorov, vyhradených pre odpočinok modelov. Muža pritom stretla prvýkrát v živote práve v deň incidentu. Podľa vlastných slov žena takisto nečakala, že zverejnenie fotiek nahého modela aktov bude až "tak veľký problém".

Témy: obeť Soul
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok