Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Kado: Nabíjačka na mobil do peňaženky

Kado: Nabíjačka na mobil do peňaženky
Autor:
Rastislav Blažek
Zverejnené:
1. 8. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V dobách starých Nokií stačilo nabiť mobil pred dovolenkou, a keď ste sa vrátili, mali ste ešte polovicu ne4abitej batérie. Dnes to však už nie je. Ak váš smartfón v záťaži vydrží dlhšie ako deň, je to hodné závisti. Na internete už koluje aj vtip, ktorý prirovnáva klasické telefonovanie s pevnou linkou k smartfónom. Oba sú totižto k niečomu pripevnené káblom. Nuž a smartfón tým nabíjacím. Na dovolenke je človek však bez smartfónu ako bez ruky. Čo však v prípadoch, keď nechcete mať batožinu zavalenú nabíjačkami? Odpoveď priniesli šikovný vývojári zo spoločnosti Kado.

Výrobca Kado nedávno vytvoril nabíjačku, ktorá má hrúbku len 5 milimetrov a jej zvyšné rozmery sú tiež veľmi skromné, len 5 x 8 centimetrov. V podstate akoby taká hrubšia kreditná karta. Keď si ale predstavíte nabíjačku. tak má samozrejme napájaciu vidlicu, ktorá ide do elektrickej zásuvky. Riešenie Kado je však prekvapivo jednoduché.

Vidlica je totižto výklopná. Teda keď nabíjačku nastavíte na nabíjanie a zastrčíte do zásuvky, ostáva vám už len odmotať nabíjací kábel, ktorý je ukrytý po okraji tohto vynálezu. Následne sa už len tešíte z dobitej energie.

Kado - prenosná nabíjačka pre smartfóny.

Ťažko povedať, či Kado zmení pohľad na cestovanie s nabíjačkami k mobilom. Už tie dnešné sú veľmi malé. Avšak vďaka svojej tenkosti je predsa len trocha lepší na každodenné prenášanie, napríklad vo vačku. Zariadenia sú samozrejme riešené ako pre iPhone tak aj pre Androidové zariadenia. Vyberie si teda každý.

Kado - prenosná nabíjačka pre smartfóny.