Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nové multifunkčné zariadenia Xerox zvládnu viac pracovných procesov naraz

Nové multifunkčné zariadenia Xerox zvládnu viac pracovných procesov naraz
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 7. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zjednodušovať každodenné pracovné procesy dnes potrebujú už aj menšie a stredné firmy, ktorým by v tomto smere mohla pomôcť nová multifunkčná tlačiareň (MFP) Xerox B1022/B1025. Tá ponúka efektívne tlačové riešenia, ktoré zvyšujú produktivitu práce, znižujú náklady a zjednodušujú každodenné pracovné procesy.

„Dnes sa už nemusíme spoliehať na viac zariadení, aby sme vykonali svoju prácu,“ hovorí Horymír Martínek, produktový manažér spoločnosti Xerox ČR. „Nové multifunkčné tlačiarne spájajú spoľahlivosť, mobilitu a bezpečnostné prvky Xeroxu do jedného zariadenia, vďaka ktorému môžeme pracovať produktívnejšie."

Multifunkčná tlačiareň B1022/B1025 od Xeroxu je zariadenie typu všetko v jednom. Cenovo dostupná tlačiareň kombinuje funkcie duplexnej kopírky, tlačiarne, farebného skenera a faxu. Užívateľom umožňuje z hľadiska nákladov tlačiť rýchlo a efektívne a na papier až do veľkosti A3.

Multifunkcie zjednodušujú každodennú prácu, napríklad skenovanie do emailu a na USB disk, taktiež umožňujú tlač s možnosťou bezdrôtového pripojenia a tlač priamo z mobilného telefónu. Užívateľské rozhranie s farebnou dotykovou obrazovkou prináša jednoduché ovládanie. Každodenné úlohy spojené s tlačou a skenovaním je možné zvládnuť jednoducho a rýchlo.

Multifunkčné prístroje sú vybavené najmodernejšími bezpečnostnými prvkami. Pre dokumenty s citlivými a dôvernými informáciami je možné využiť funkciu bezpečnostnej tlače, ktorá umožňuje tlač dokumentu až po zadaní hesla. Tlač z mobilných zariadení je možná na platformách Apple AirPrint, Xerox Print Service a Mopria, či s plug-inmi Print Service pre Android.

Multifunkčná tlačiareň B1022/B1025 od Xeroxu je zariadenie typu všetko v jednom.

(Zdroj: Tlačová správa Xerox)