Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Hravá Motorola Moto Z3 Play dorazila už aj na Slovensko

Hravá Motorola Moto Z3 Play dorazila už aj na Slovensko
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
17. 7. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nový smartfón Motorola Moto Z3 Play je dostupný už aj na Slovensku a k dispozícii je dostupný v sieti internetového obchodu Alza vo farebnom prevedení Deep Indigo za cenu 399 EUR s DPH. K smartfónu používateľ navyše dostane prídavnú batériu Moto TurboPower Pack, s ktorou po priložení k telefónu okamžite získa celý deň používania navyše, spolu až 40 hodín kombinovanej výdrže batérie.

Vďaka elegantnému a priliehavému dizajnu sa prídavná batéria stane súčasťou vášho telefónu, takže vám určite nebude prekážať. Moto TurboPower Pack možno využiť aj ako externú nabíjačku, ktorá bleskovo dobije váš Moto Z3 Play prostredníctvom výkonného, 15 W nabíjania.

Smartfón Motorola Moto Z3 Play pritom spolu s prídavnými modulmi Moto Mods prekonáva obmedzenia bežných smartfónov a poskytuje pokročilé funkcie v okamihu.

Smartfón Motorola Moto Z3 Play.

S hrúbkou len 6,75 mm je telefón Moto Z3 Play jeden z najtenších smartfónov na trhu. Je vyrobený výhradne z Corning Gorilla Glass a ľahkého kvalitného hliníka s vysokou pevnosťou. Pozrite si viac – a rolujte menej - s o 13 percent väčšou plochou obrazovky a väčšou hustotou pixlov na palec ako pri predchádzajúcej generácii s rovnakými rozmermi produktu. Navyše 6 palcový Full HD Super AMOLED displej Max Vision s moderným pomerom strán 18:9 pre bezrámové sledovanie obsahu vám ukáže viac obsahu s menšou potrebou posúvania.

Moto Z3 Play je pripravený na to, čo vám prináša deň s najnovším osemjadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon 636 a 4 GB pamäte. Buďte kreatívni s inteligentnými AI kamerami s hĺbkovým snímaním (12-megapixelový snímač slabého osvetlenia a 5-megapixelový snímač hĺbky pre nádherné fotografie v akýchkoľvek podmienkach) a novými fotografickými funkciami, ktoré zahŕňajú Cinemagraphs.

Smartfón Motorola Moto Z3 Play.

Cinemagraphs pridávajú zábavnú a kreatívnu príchuť pre vaše fotografie zastavením momentu vo videu, pričom časť záberu ostáva animovaná – unikátna kombinácia videa a fotografie. A všetko, čo potrebujete spraviť pre perfektnú selfie, je voľba portrétového módu a vylepšená 8MP predná kamera Moto Z3 Play sa postará o zvyšok.

Prispôsobenie vášho smartfónu tak, aby zodpovedalo vašim túžbam a potrebám, je prístupnejšie vďaka Moto Z3 Play + Moto Mod balíkom. Či už hľadáte väčšiu silu alebo zábavu na cestách, Moto Mod balíky vám vyhovejú. Navyše všetky vaše obľúbené Moto Mods pracujú aj s Moto Z3 Play.

Smartfón Motorola Moto Z3 Play + Moto TurboPower Pack.

(Zdroj: Tlačová správa Motorola)