Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Vysielanie DIGI Sport bude nabité ostrovným futbalom

Vysielanie DIGI Sport bude nabité ostrovným futbalom
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 7. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Slovak Telekom a DIGI Sport ohlasujú ďalšiu športovú akvizíciu na tri ďalšie ročníky, a to najstaršiu pohárovú futbalovú súťaž na svete FA Cup, ktorá píše svoju tradíciu už od novembra 1871.

Štyri súťaže z ostrovov vrátane top novinky

 

Ostrovný futbal na DIGI Sport nebude zahŕňať iba anglickú Premier League a Championship, škótsku Premiership, ale už aj najstaršiu pohárovú súťaž sveta.

Úplnou novinkou vo vysielaní DIGI Sport je od novej sezóny FA Cup, ktorý píše svoju tradíciu už od novembra 1871. A vyšpičkované súboje medzi tímami z nižších súťaží s úplnou špičkou futbalu na ostrovoch majú neuveriteľný náboj.

Prvým víťazom pohára boli Wanderers z Londýna, najúspešnejším klubom histórie je s 13 titulmi Arsenal v tesnom závese s Manchestrom United, ktorý sa z trofeje tešil 12-krát. Na delenej tretej priečke sú Chelsea FC a Tottenham Hotspur, ktorých hráči zdvíhali pohár nad hlavu osemkrát a na piatej Liverpool a Aston Villa, ktorým sa to podarilo sedemkrát.

„FA Cup, ako najstaršia pohárová súťaž na svete, je tou tradičnou čerešničkou na torte, ktorá skompletizuje fantastickú ostrovnú futbalovú ponuku u nás," povedal k novej akvizícii generálny riaditeľ DIGI Slovakia Marcel Šatanek.

Štartujeme vo veľkom o 25 dní

 

Novú sezónu odpáli DIGI Sport naozaj vo veľkom. Veľkým štúdiom a súbojom medzi víťazom Premier League a FA Cupu s názvom FA Community Shield, o ktorý tímy súperia od roku 1908. V tohtoročnom sa už v nedeľu 5. augusta vo Wembley proti sebe postavia Manchester City a Chelsea FC. Nová sezóna ponúkne obrovské množstvo zápletiek a rozhodne sa bude na čo pozerať. „Získali sme exkluzívne práva na najkvalitnejší anglický pohár spolu so zápasom Community Shield, ktorý odštartuje futbalovú sezónu na ostrovoch," prezradil výkonný riaditeľ DIGI CZ Vladimír Rusnák.

Podčiarknuté, sčítané: Premier League, Championship, škótska Premiership a FA Cup – ponuka ostrovného futbalu na DIGI Sport bude mimoriadne bohatá.

Už o týždeň v stredu 18. júla o 13:00 má DIGI Sport pripravenú ďalšiu veľkú novinku vo svojom vysielaní! Buďte v obraze, sledujte DIGI Sport web a Facebook.

Vysielanie DIGI Sport bude nabité ostrovným futbalom.

(Zdroj: Tlačová správa Slovak Telekom)