Známe osobnosti sa stali kuriérmi, pomáhajú postihnutým deťom

TA3 TASR
5.6.2018 08:08

Takmer 50 osobností z kultúrnej, ale aj športovej oblasti pomáha v utorok v rámci charitatívneho projektu Misia postihnutým deťom. Známe osobnosti sa na deň stali špeciálnymi kuriérmi, ktorí doručia certifikát komukoľvek, kto zavolal na čísla Misie. Informovala o tom jedna z organizátorov podujatia Petra Barineková.

Známe osobnosti sa stali kuriérmi, pomáhajú postihnutým deťom
Facebook.com/MISIAOsobnostiKuriermi

"Pri doručení certifikátu sa osobnosti podpíšu a vyfotia s tým, kto si certifikát objednal," priblížila Barineková. Vyzbierané finančné prostriedky budú použité na nákup zdravotníckych pomôcok pre postihnuté deti. Tento rok sa bicykluje napríklad pre Kláru s detskou mozgovou obrnou (DMO), pre Huga s Downovým syndrómom a ťažkým mentálnym postihnutím, Andreja, Imricha, Elizabet a Alexa s DMO či pre Martina s cystickou fibrózou.

Cyklokuriéri sú oblečení v žltých tričkách a s červenými vlajočkami s logom Misia. Verejnosť si ich môže objednať telefonicky na číslach 0901 771 100, 0901 771 122 a 0901 771 133 alebo prostredníctvom správy na sociálnej sieti. Zmyslom projektu Misia – Aby bol svet lepší, je pomáhať. Vyzbierané financie budú použité pre konkrétnych ľudí, ktorých vybrali organizátori. "Naši kuriéri presne vedia, pre koho potia tričká a takisto aj ľudia, ktorí si ich objednajú, majú možnosť zoznámiť sa s ich osudmi. Istým spôsobom je to možnosť dať druhému časť seba," uzavrel ambasádor projektu Nikita Slovák.

Témy: Projekt
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok