Pod Strečnom sa zrazili autá, vážna nehoda si vyžiadala zranených

TA3 TASR
3.6.2018 17:02

Všetky záchranné zložky zasahovali pri vážnej dopravnej nehode dvoch osobných áut na ceste pod Strečnom v smere zo Žiliny na Vrútky. Ako informoval krajský riaditeľ Hasičského a záchranného zboru v Žiline Jaroslav Kapusniak, pri udalosti utrpelo zranenia sedem ľudí.

Pod Strečnom sa zrazili autá, vážna nehoda si vyžiadala zranených
Facebook.com/HaZZ

Premávka v úseku cesty 1/18 pod Strečnom v smere na Vrútky, kde došlo k vážnej dopravnej nehode, bola úplne obnovená o 16. hodine. Informovala o tom žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Podľa predbežne zistených informácií polície malo k dopravnej nehode dôjsť tak, že vodička poľského auta Renault Clio jazdiaca v smere od Martina z doposiaľ presne nezistených príčin údajne plynulo prešla do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s vozidlom Ford Galaxy.

„Pri nehode utrpeli zranenia vodička Renaultu a jej spolujazdec. Vo vozidle Ford Galaxy sa viezla päťčlenná posádka. Všetci účastníci dopravnej nehody boli prevezení so zraneniami do nemocnice. Podľa zistení by mali byť mimo ohrozenia života,” uviedla Balogová. Požitie alkoholických nápojov u vodičky a vodiča zistené neboli. „Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,” uzavrela hovorkyňa.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok