Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Výkonný herný hardvér Lenovo Legion ako oficiálny sponzor eŠportu

Výkonný herný hardvér Lenovo Legion ako oficiálny sponzor eŠportu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 5. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Lenovo a Ubisoft oznámili exkluzívne globálne partnerstvo a značka Lenovo Legion sa stáva oficiálnym počítačovým a monitorovým sponzorom v rámci Ubisoft Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Pro a Major Ligy. Partnerstvo bude trvať počas celej sezóny Rainbow Six Siege Pro Ligy, a to od jari 2018 až do jari 2019 v Severnej Amerike, EMEA, Ázii, Tichomorí a Latinskej Amerike.

Spoločnosť Lenovo poskytuje rad vysoko výkonného herného hardvéru, ktorý sa dostane do rúk jedným z najtalentovanejších a najšikovnejších hráčov hry Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Partnerstvo tiež zahŕňa spoluprácu a propagáciu, ako aj pozvánku pre fanúšikov, vďaka ktorej sa budú môcť pripojiť ku globálnym súťažným podujatiam a počas hrania tak zažiť jedinečný zážitok z hry na zariadeniach Lenovo Legion.

Tom Clancy’s Rainbow Six priťahuje a oslovuje viac ako 30 miliónov hráčov a jej fanúšikovia rastú rýchlo: Tohtoročný turnaj Six Invitational (SI) 2018 zaznamenal 300-percentný nárast počtu divákov oproti minuloročnému SI, s vrcholom až 321 000 divákov, ktorí súbežne sledovali zápas počas Grand Finale.

Lenovo vybavuje profesionálne tímy Tom Clancy’s Rainbow Six s vysokovýkonným hardvérom, ktorý prináša rýchlosť a silu požadovanú profesionálnymi hráčmi. Sponzorské zariadenia zahŕňajú, ale nie sú limitované na: Lenovo Legion Y720 Tower, notebooky Lenovo Legion Y720,Y520 a Lenovo Legion Y25f Gaming Monitor.

Napríklad, Lenovo Legion Y720 Tower, má v sebe dostatok sily pre dosiahnutie vysokých obnovovacích frekvencií a následne plynulé hranie s vysokým počtom obrázkov za sekundu, pričom je taktiež možné vysokokvalitné streamovanie videí pre fanúšikov. Lenovo Legion Y25f Gaming Monitor dopĺňa tento zážitok s obnovovacou frekvenciou 144 Hz, pre ostré, vysokokvalitné obrázky, ktoré prinášajú neuveriteľné detaily pri hraní epických hier.

Počítače a monitory Lenovo Legion budú odprezentované počas finálne siedmej sezóny Tom Clancy’s Rainbow Six Pro Ligy, ktoré sa bude odohrávať vo Harrah's Resort Atlantic City Hotel & Casino od 19 do 20. mája. Tohto finále sa zúčastnia dva tímy z každého zo štyroch zastúpených regiónov: Ázia-Tichomorie, Európa, Latinská Amerika a Severná Amerika.

„Vytváranie partnerstiev je dôležitou súčasťou hernej stratégie spoločnosti Lenovo. S firmou Ubisoft zdieľame hlboké odhodlanie podporovať profesionálnu komunitu profesionálnych hráčov a fanúšikov hier,“ povedal Jeff Meredith, Senior Vice President a General Manager of Lenovo’s Consumer PCs and Smart Devices. „Kombinácia odborných znalostí spoločnosti Lenovo v oblasti spotrebiteľských technológií s konkurencieschopným a pohlcujúcim obsahom spoločnosti Ubisoft, bola prirodzenou cestou ponúkať nadšencom herné zážitky z najlepších hier a ich sledovania.“

„Podpísanie tohto kľúčového partnerstva so spoločnosťou Lenovo Legion je jasným signálom, že dcérska spoločnosť Rainbow Six Pro League dosiahne zrelosť, ktorá teraz priťahuje významných partnerov a zároveň neustále rastie,“ povedal Geoffroy Sardin, Senior Vice President Sales and Marketing, Ubisoft EMEA. „Nemôžeme sa dočkať, keď naplno rozvinieme rozsah tohto partnerstva na našich kľúčových udalostiach počas celého roka, napríklad na šiestich veľkých turnajoch v Paríži v auguste.“

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)