PR správa

Ako na social media efektívne?

PR
17.5.2018 10:48

Instagram už dávno nie je len doplnok Facebooku. TREND Online Academy pokračuje už 24. mája 2018. Chcete vedieť najnovšie techniky a trendy zo sveta YouTube, Facebooku aj Instagramu? V tom prípade tu nesmiete chýbať!

Ako na social media efektívne?
PR

“Reklamné video 02 Slovakia malo väčšiu dopozeranosť na YouTube, než na Facebooku.” – Igor Tóth, riaditeľ marketingu O2 Slovakia prezentoval počas prvého dňa jarnej edície a na jeho tému plynulo nadviažeme v pokračovaní TREND Online Academy už najbližší štvrtok!

S odborníkmi na social média predbehnete svoju konkurenciu strategicky. S kým sa uvidíte?

- Atraktívna moderátorka SuperStar a Fashion TV – Jasmina Alagič sa podelí o návod ako získať 500tisíc vzhliadnutí na Youtube.

- Juraj Pobjecký vám prezradí ako zlepšiť využitie YouTube vo vašej spoločnosti a urobiť z neho jeden z najefektívnejších komunikačných kanálov.- So Soňou Skoncovou sa porozprávame o získaní zákazníkov na sociálnych sieťach.

- Záver bude patriť Martinovi Volekovi, s ktorým môžete rozdiskutovať tri najdôležitejšie trendy na rok 2018 v B2B a B2C digitálnom marketingu.

- A čo ešte? Pozrite si kompletný program tu.

Organizátorom TREND Online Academy je vydavateľstvo News and Media Holding. Odbornú garanciu dlhoročne zastrešuje digitálna marketingová agentúra VOLIS International. Kompletný program konferencie a jednotlivých rečníkov nájdete na stránke trendonline.academy.

pr_7f000001-41a0-d822.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok