Hokejbalové finále je vyrovnané, pokračovať bude v Bratislave

TA3
14.5.2018 16:01

Po úvodných dvoch zápasoch je stav finále hokejbalovej extraligy HEL 1:1. Vo Vrútkach začal lepšie LG. V prvom zápase zvíťazili Bratislavčania v predĺžení. V nedeľu už to bol celkom iný zápas. Domáca Kométa podala oveľa lepší výkon, jednoznačne dominovala. Ďalšie dva finálové duely uvidia diváci v hlavnom meste.

Prvé finále rozhodol Kanich

V prvom zápase začali oba tímy opatrne, do vedenia išli po Rechtoríkovom úniku v oslabení domáci, Bratislavčania o tri minúty vyrovnali zásluhou Marcineka. Tretia tretina už gól nepriniesla, o víťazovi muselo rozhodnúť až predĺženie. Po vhadzovaní v obrannom pásme Vrútok sa z dorážky presadil Kanich, čo znamenalo vedenie 1:0  LG ABhokej Bratislava vo finálovej sérii.

Vrútky v nedeľu dominovali

Vstup do druhého zápasu zvládli lepšie domáci, už v siedmej minúte otvoril skóre Lihan. Hostia mali viacero dobrých šancí, no na vyrovnanie to nestačilo. V druhej tretine opäť udrel Lihan, gól do šatne pridal Bratislavčanom v tridsiatej minúte Čavajda. V poslednej časti hry vyhnal z brány Moška gól Rechtoríka, ktorý zvyšoval už na 4:0. Nádej hosťom vrátil ešte Bílik, ktorý znížil na 4:1. Na konečných 5:1 upravil gólom do prázdnej brány Pastorek. Séria je vyrovnaná, finále pokračuje 19. a 20. 5 na ihrisku v Petržalke.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok