Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Stuhnutý krk z dlhého sedenia rozmasíruje vtipne riešený prístroj

Stuhnutý krk z dlhého sedenia rozmasíruje vtipne riešený prístroj
Autor:
Rastislav Blažek
Zverejnené:
1. 5. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Prístroj sa volá Instashiatsu Massager a hoci to znie ako karate úder, opak je pravdou. Prístroj totižto jemne masíruje oblasť krku a trapézov, čo ocenia hlavne tí, čo sú usedení z práce alebo od cestovania. Prístroj dostal obchodné označenie, možno aj kvôli svojmu krkolomnému názvu, IS-2000.

Táto masážna mašinka má okrem prenosnosti aj jednu inú vtipnú vychytávku a tou sú jej uchopovacie popruhy. Pretože masážny prístroj môže byť akýkoľvek dobrý, ak poriadne nedrží na mieste, je jeho výkon takpovediac neúplný. Pri IS-2000 od truMedic však jednoducho zasuniete svoje ruky do popruhov a vlastnou váhou rúk si pridŕžate prístroj na krku. No a zároveň prístroj drží vaše ruky, čo je dobré hlavne keď si chcete pri masáži zdriemnuť. Taká výhra - výhra situácia.

Masážny prístroj Instashiatsu Massager (označovaný aj ako IS-2000).

No a IS-2000 sa nezastavila len pri mechanickej masáži, ale jej otočné masážne výstupky sa dokážu aj zahriať. No a suché teplo je jedným z najúčinnejších spôsobov, ako sa zbaviť stuhnutia vo svaloch. Ovládanie intenzity je tiež vyriešené ergonomicky a je umiestnené v dosahu rúk na závesných popruhoch. Zariadenie je prenosné a celú funkčnosť zabezpečuje líthium-ionová batéria, ktorá dokáže prístroj poháňať aj niekoľko hodín .

Masážny prístroj Instashiatsu Massager (označovaný aj ako IS-2000).

Samozrejme ak budete potrebovať premasírovať inú časť tela, ani to nebude problém. Napríklad oblasť spodného chrbta býva častým dôvodom k rehabilitáciám. Vtedy jednoducho priložíte masážnu časť na postihnuté miesto a ideálne ak nájdete spôsob akou ju tam pridržať. Vo video návodoch sú však celkom dobre ukázané rôzne spôsoby uchytenia a tak ak máte internet, nebude to problém.

Masážny prístroj Instashiatsu Massager (označovaný aj ako IS-2000).