Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Na Slovensko dorazila vlajková loď Motorola moto z2 force

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 4. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Motorola začína na Slovensku s predajom svojej vlajkovej lodi, smartfónu moto z2 force, ktorý v sebe kombinuje štíhly a celokovový dizajn so zvýšenou odolnosťou spolu s výkonnými parametrami, ktoré nesklamú ani náročnejších používateľov. Smartfón Motorola moto z2 force sa dá získať za špeciálnu cenu 499 eur.

Motorola moto z2 force upúta pohľad svojim štíhlym dizajnom v celokovovom prevedení z vytvrdeného špeciálneho hliníka. Odolnosť smartfónu podporuje unikátna technológia Moto ShatterShield, ktorá pred rozbitím ochráni 5,5 palcový P-OLED displej s Quad HD rozlíšením.

O hladký chod aj náročných aplikácií sa postará výkonný procesor Snapdragon 835, ktorý je doplnený 6 GB RAM a 64 GB vnútornou pamäťou. S tradičnými a šikovnými funkciami Moto Experiences, tento smartfón prináša vysoký výkon, okamžitú odozvu a najrýchlejšie možné dátové prenosy.

Na fotenie má používateľ k dispozícií dvojicu duálnych 12 megapixlových kamier. Vďaka čiernobielemu a farebnému snímaču sa dajú vytvárať zábery s umeleckým nádychom, ktorým nebude chýbať efekt hĺbky alebo rozmazaného pozadia.

Smartfón Motorola moto z2 force.

O výdrž smartfónu sa stará výkonná batéria s celodennou výdržou, ktorú možno bleskovo nabiť vďaka technológií TurboPower. K smartfónu navyše dostanete pripojiteľný modul Moto TurboPower Pack, ktorý váš smartfón premení na maratónskeho bežca s výnimočnou výdržou. S týmto modulom totiž získate navyše 3 490 mAh batériu, ktorá predĺži výdrž telefónu o celý deň. Vďaka funkcii TurboPower ho po 20 minútach nabijete až na 50 % svojej kapacity.

Smartfón Motorola moto z2 force je odladené, výkonné a odolné mobilné zariadenie, ktoré vás podrží za každých okolností. Na Slovensku sa dá získať za špeciálnu cenu 499 eur.

Pripojiteľný modul Moto TurboPower Pack k smartfónu Motorola moto z2 force.

(Zdroj: Tlačová správa Motorola)