Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Druhá generácia rozkladacích stolov a lavíc pre každú príležitosť

Druhá generácia rozkladacích stolov a lavíc pre každú príležitosť
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 3. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Najnovší model rozkladacieho stola Transformer Table 2.0 je namiesto drevenej dyhy vyrobený vo viacerých štýloch zo 100 percentného tvrdého dreva. Jeho modulárne riešenie príde určite vhod, ak každý deň nepotrebujete využívať veľký jedálenský stôl, no pri občasných posedeniach s viacerými príbuznými či priateľmi nemusíte vymýšľať, ako ich všetkých pohodlne usadiť. K dispozícii je navyše aj modulárne riešenie rozkladacej lavice, ktorá tak v rovnakom elegantnom štýle doplní stôl Transformer Table 2.0.

V najmenšom zloženom tvare je stôl Transformer Table 2.0 dlhý len 45 centimetrov a môže poslúžiť ako malý stojan alebo konferenčný stolík. Teleskopický mechanizmus pod stolom ho však umožňuje pohodlne rozšíriť až na šesť rôznych dĺžok. Samostatné panely pritom jednoducho sedia na vrchole koľajníc a dajú sa rozšíriť na požadovanú veľkosť, podľa toho, koľko hostí očakávate.

Rozkladací stôl Transformer Table 2.0 sa dá natiahnuť až na 3 metre. K dispozícii je aj voliteľný rozkladacia lavica.

Po úplnom roztiahnutí sa stôl dokáže natiahnuť na dĺžku až troch metrov, takže sa za neho pohodlne usadí 12 ľudí. K stolu patrí aj nastaviteľná stredná noha, s ktorou sa dá pohybovať tak, aby sa dosiahla najlepšia rovnováha, keď je stôl úplne rozšírený. Maximálna nosnosť stola je pritom udávaná až na 340 kilogramov.

Do voliteľnej výbavy patrí aj rozťahovacia lavica, ktorá funguje na rovnakom princípe ako stôl Transformer Table 2.0. Dá sa rozšíriť o podobnú dĺžku a vytvorí tak sedenie pre až šiestich hostí. Lavice je navrhnutá tak, aby sa dala šikovne umiestniť pod konzolu stola a nezavadzia tak v priestore, ak stôl nepotrebujete používať.

V najmenšom zloženom tvare je stôl Transformer Table 2.0 dlhý len 45 centimetrov a môže poslúžiť ako malý stojan alebo konferenčný stolík.

Rozkladací stôl Transformer Table 2.0 však nepatrí k lacným veciam. Jeho cena na portáli Kickstater bola nastavená na 1 369 dolárov za stôl alebo 1 869 dolárov spolu s rozkladacou lavicou. Na druhej strane v porovnaní s veľkými jedálenskými stolmi z tvrdého dreva je cena konkurencieschopná. Stôl a lavica sa budú dodávať v štyroch rôznych štýloch z tmavého amerického orecha, prírodnej akácie, šedej brezy a z čierneho duba. Keďže výrobca má za sebou už jednu úspešnú kampaň, je pravdepodobné, že je pripravený prejsť na výrobu aj druhej generácie. Dodávka prvých kusov je pritom naplánovaná už na máj tohto roku.

Teleskopický mechanizmus pod stolom umožňuje pohodlné rozšírenie až na šesť rôznych dĺžok. Samostatné panely pritom jednoducho sedia na vrchole koľajníc a dajú sa rozšíriť na požadovanú veľkosť, podľa toho, koľko hostí očakávate.

Stôl a lavica sa budú dodávať v štyroch rôznych štýloch z tvrdého dreva.