Fotogaléria: Ľudia na námestiach žiadali predčasné voľby

TA3 SITA TASR
16.3.2018 20:14

Protesty pokračujú, pretože zatiaľ neboli splnené všetky požiadavky, a to vytvorenie novej dôveryhodnej vlády prostredníctvom predčasných volieb.

Fotogaléria: Ľudia na námestiach žiadali predčasné voľby
SITA

Na Námestí SNP v Bratislave bolo večer viac ľudí ako minulý týždeň. Oznámili to organizátori zhromaždenia Za slušné Slovensko. ,,Stačia štyria spravodliví a slušní poslanci z radov koalície,“ uviedol Peter Nagy a demonštrujúcich ľudí vyzval, aby svojim poslancom v tomto duchu napísali.

Podľa politika Františka Mikloška revolúciu, ktorú začali rodičia v roku 1989, musia teraz dokončiť ich deti. „Zápas o slušný život na Slovensku vzali mladí ľudia do svojich rúk,“ uviedol.

V Nitre sa zišlo asi 3 000 ľudí. Zhromaždenie zorganizovala už po druhý raz občianska iniciatíva Občania pre Nitru, ktorú vedie nitriansky aktivista Marek Hattas.

„Ubezpečujem vás, že mimovládne organizácie na Slovensku neslúžia žiadnym ambíciám nikoho,“ povedala na pódiu Ľubica Lachká z Komory mimovládnych neziskových organizácii. Ľudia si priniesli transparenty s nápismi ako „Slovensko treba dezinficovať“, „Fico do basy“ alebo „Tak troška komunista, tak troška birmovaný, doktor Bonaparte Fico, hanba mesta Topoľčany“.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok