Bugárovcom sa vyhrážali, požiadali o ochranu centrály

TA3 SITA
16.3.2018 15:15

Strana Most-Híd požiadala políciu o ochranu svojej straníckej centrály. Dôvodom je výhražný e-mail, ktorý strana dostala. V ňom sa uvádza, že centrálu Mosta-Híd treba vypáliť.

O ochranu požiadal aj samotný predseda strany Béla Bugár. "Dnes som musel požiadať o zvýšenú policajnú ochranu. Dostal som výhražné e-maily vyzývajúce na likvidáciu mňa a ľudí v mojom okolí. Toto je cez čiaru. Takéto hrozby ani podpaľovanie straníckych centrál nemajú s ústavnosťou ani s demokraciou nič spoločné. Sem podľa neho vedú štvavé reči opozície. Som presvedčený, že toto nechce nikto ani na námestiach," skonštatoval Bugár.

V žilinskom sídle strany Smer-SD v noci horelo. Pred polnocou privolali hasičov k požiaru, kde sídli krajská i okresná kancelária najsilnejšej vládnej strany. Zrejme išlo o úmyselný čin. Podľa prvotných informácií niekto vyhodil horiacu pneumatiku na prístrešok, odkiaľ sa oheň rozšíril až na strechu budovy. Na krajskej centrále blízko centra Žiliny sa objavil aj nápis „Zlodeji. Vasky Jugent".

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok