Po konflikte v taxíku zadržali ďalšieho z rodiny Vadalovcov

TA3 SITA
16.3.2018 12:42

Zadržali ďalšieho z rodiny Vadalovcov, známej z článku zavraždeného Jána Kuciaka. Tentoraz ide o brata Antonina Vadalu, Sebastiana. Podľa informácií z policajného prostredia nejde o skutok, ktorý súvisí s mafiánskymi podozreniami jeho brata Antonina. Údajne ide o skutok, ktorý bol v minulosti klasifikovaný ako priestupok.

Podľa informácií televízie JOJ z prostredia polície išlo o roztržku pri taxíku. Momentálne je zadržaný a bol spracovaný návrh na jeho vzatie do väzby. "Dňa 15. 3. 2018 bolo vznesené obvinenie voči Sebastianovi V. za trestný čin nebezpečné vyhrážanie a pokračovací trestný čin výtržníctva. Dňa 15. 3. 2018 o 20:20 predložil vyšetrovateľ z Trebišova vyšetrovací spis spolu s podnetom na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby," píše sa v stanovisku policajného prezídia. Informácie priniesol spravodajský portál televízie.

Bratia z Talianska pôsobia na východe Slovenska. Zavraždený novinár Ján Kuciak spomínal vo svojom článku, ktorý nedokončil, Antonina Vadalu a jeho napojenie na špičky strany Smer-SD. Talian podnikal a priatelil sa s Máriou Troškovou, ktorá do prevalenia kauzy pôsobila ako asistentka Roberta Fica (Smer-SD).

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok