Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nový merač vody Streamlabs si dá nainštalovať aj bez náradia

Nový merač vody Streamlabs si dá nainštalovať aj bez náradia
Autor:
Rastislav Blažek
Zverejnené:
15. 3. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Americký výrobca Streamlabs uviedol nový druh merača spotreby vody s názvom Streamlabs. Ten má výhodu oproti klasickým riešeniam najmä v ľahkej inštalácii merača. Keď doteraz ste potrebovali na inštaláciu sadu vodárskeho náradia a poprípade aj odrezať nejakú tú trubku, tak pri merači od Streamlabs si nemusíte ani prezliecť košeľu.

Je to hlavne preto, že samotný prístroj nepotrebuje, aby cez neho prúdila voda. Vývojári spoločnosti totiž prišli s úžasne pohodlným riešením a merajú prietok cez ultrasonický senzor. Zariadenie dokonca zistí o aký rozmer a typ trubky sa jedná a tak je nepresnosť naozaj minimálna. K tomu celému našili na mieru aj aplikáciu, ktorá sa postará o štatistiku.

Takže po jednoduchom pripevnení merača k potrubiu začne okamžite zasielať údaje o spotrebe vody. Používateľ si vie v aplikácii aj označiť, či svoj byt alebo dom opustil a vtedy sa merač od Streamlabs prepne do režimu kontroly neželaného úniku vody. A keď nebodaj k nejakej havárii došlo, tak vám to aplikácia ihneď oznámi.

Merač spotreby vody Streamlabs sa vyznačuje jednoduchou neinvazívnou inštaláciou.

Vďaka neinvazívnej montáži je toto riešenie ideálne aj pre zabehnuté prevádzky či hotely, kde nemusíte platiť veľa peňazí inštalatérovi. Výhodou je teda montáž do 10 minút a jediná drobná nevýhoda môže byť absencia batérií a tak musíte mať pri mieste inštalácie zásuvku pre napájanie elektrinou.

Merač spotreby vody Streamlabs sa vyznačuje jednoduchou neinvazívnou inštaláciou.