Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Vďaka BewellConnect nebude treba chodiť často k lekárovi

Autor:
Rastislav Blažek
Zverejnené:
15. 3. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Samozrejme, tvrdenie v nadpise článku je nutné uviesť na správnu mieru, návšteve lekára sa nedá vyhnúť pri vážnejších prípadoch. No mnohé diagnózy už budú vedieť odhaliť aj prístroje pre domáce použitie. Jedným z nich je aj modelový rad prístrojov pre meranie rôznych zdravotných atribútov od spoločnosti BewellConnect.

Firma BewellConnect ťaží z 25 ročných skúseností v oblasti zdravotníckych zariadení. Výrobca nedávno priniesol na trh celú sériu prístrojov pre meranie zdravotných atribútov v prostredí domácnosti, čím sa redukuje okamžitá potreba návštevy lekárov. Zariadení je konkrétne šesť.

Prvým je bezkontaktný teplomer, vďaka ktorému zistíte teplotu bez toho, aby ste napríklad vyrušovali dieťa. Ďalším je merač tlaku, ktorý si viete pripevniť na zápästie. Nasleduje merač cukru v krvi a Oxymeter, ktorý sa umiestni na prst a neinvazívne meria hladinu kyslíku v krvi a pulz.

Medzi produktmi sa nachádza aj prístroj s názvom MyTens. Ide o akési prísavky, ktoré si umiestnite na boľavé miesto a vďaka cieleným jemným elektrickým impulzom viete bolesť utlmiť. No a nakoniec samozrejme nechýba obľúbený fitnes náramok sledujúci celú škálu ukazovateľov fyzickej aktivity používateľa.

Spoločnosť BewellConnect predstavila celú sériu prístrojov pre meranie zdravotných atribútov v prostredí domácnosti, čím sa redukuje okamžitá potreba návštevy lekárov.

Túto šesticu prístrojov dokážete ovládať cez sprievodnú aplikáciu v smartfóne a údaje sa ukladajú do pamäte. To pomôže hlavne pri vyhodnocovaní prípadný zdravotných problémov. Túto úlohu prevzala funkcia Bewell Check-up, v ktorej viete zadať svoj problém a aplikácia vás sériou otázok usmerňuje k prípadnej diagnóze z databázy, či ak by bol problém vážnejší, vie vás odkázať na odborného lekára.

Žiaľ funkcia konzultácie MyDoc bude fungovať iba v USA a výrobca zatiaľ neuvádza, kedy a či bude na rade napríklad aj Európa.

Aplikácia vás sériou otázok usmerňuje k prípadnej diagnóze z databázy, či ak by bol problém vážnejší, vie vás odkázať na odborného lekára.