PR správa

HB Reavis sa stal členom amerického výskumného centra Well Living Lab, aby pomáhal vytvárať zdravé kancelárske priestory

PR
14.3.2018 16:07

HB Reavis sa stal prvým európskym developerom, ktorý sa pripojil k Well Living Lab ako zakladajúci člen jeho svetovej aliancie. Lab je priekopníkom v oblasti výskumu prepojení medzi zdravím, kvalitou života a vnútorným prostredím. Členstvo HB Reavis podčiarkuje záväzok spoločnosti prinášať riešenia na vytvorenie príjemného pracoviska, ktoré bude ľudom prospievať.

HB Reavis sa stal členom amerického výskumného centra Well Living Lab, aby pomáhal vytvárať zdravé kancelárske priestory

Well Living Lab so sídlom v Rochesteri v Minnesote je prvým vedeckým výskumným centrom na svete, ktoré analyzuje vzťah medzi zdravím ľudí, kvalitou života a vnútorným prostredím. Well Living Lab má priamy prístup k vysokoodborným a inovatívnym znalostiam, ktoré spoločnosť získala na základe spolupráce medzi poprednou svetovou lekárskou spoločnosťou Mayo Clinic a firmou Delos, wellness spoločnosťou poskytujúcou služby v oblasti nehnuteľností a technológií.

Hlavným záujmom HB Reavis ako mestotvorného developera, ktorý premieňa zanedbané oblasti na inovatívne miesta, je tvoriť pracovné priestory, ktoré ľudí inšpirujú, udržiavajú ich zdravých, spokojných a tým pádom produktívnejších. Developer sa pripojí k 19 ďalším lídrom z rôznych biznis sektorov, ktoré vstúpili do aliancie a zdieľajú rovnakú filozofiu.

HB Reavis týmto krokom potvrdzuje, že ich budovy sú nielen pohodlné, ale aj prospešné vo všetkých ohľadoch. Developer sa zaviazal prispievať k vedeckým poznatkom, čo skutočne prináša pracovníkom kvalitný život a spokojnosť. Preto sa rozhodol spojiť s najlepšími výskumníkmi sveta, aby spoločne posunuli svoj výskum ďalej a vytvorili udržateľné pracoviská, ktoré podporujú produktivitu.

Ako zakladajúci člen bude mať HB Reavis prístup k výskumu, ktorý zmeria napríklad: vystavenie svetlu, hladiny CO2, hluk a ďalšie rušivé dopady na zamestnancov. Znalosti získané z týchto štúdií spoločnosť HB Reavis následne použije pri budovaní vlastných kancelárskych priestorov.

Závery Well Living Lab a Wellness stratégie budú najprv vyskúšané a otestované vo vlastných priestoroch spoločnosti HB Reavis prostredníctvom využitia inovatívnych technológií. Následne začne developer iniciatívu realizovať v budúcich projektoch spoločnosti, ako aj prostredníctvom svojej coworkingovej platformy HubHub a Origameo, konzultačnej služby pri zariaďovaní nového pracoviska podľa individuálnych požiadaviek klienta.

"Sme nadšení, že sa HB Reavis pripojil k našej aktivite na zlepšenie vnútorných priestorov v prospech života ľudí," hovorí MUDr. Brent Bauer, medicínsky riaditeľ Well Living Lab a Integračnej a doplnkovej medicíny Mayo Clinic. "Spoločnou prácou môžeme inovovať a využívať vedecké poznatky na zlepšovanie zdravia a kvality života v zastavanom území."

Medzičasom je HB Reavis priekopníkom v oblasti certifikácie podľa WELL Building Standards v strednej a východnej Európe. K dnešnému dňu má úspešne zaregistrovaných deväť budov a dva interiéry. Okrem toho má HB Reavis v súčasnosti 20 projektov v procese certifikácie BREEAM Communities. Tieto štandardy sa stali súčasťou developerského procesu HB Reavis a zdôrazňujú záväzok spoločnosti stavať udržateľné projekty a poskytovať výnimočné skúsenosti pre užívateľov ich kancelárií ako aj širšiu komunitu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok