Tipsport liga: Hladké víťazstvo Dukly nad Žilinou, Nitra takmer prišla o pozíciu lídra

TA3
6.3.2018 23:45

Nitrianski hokejisti takmer prišli o líderskú pozíciu v našej extralige. V dohrávanom 49. kole prehrali v Detve 3:4, hoci dvakrát viedli o dva góly. Šanca sa naskytla Banskobystričanom. Ak by naplno zabodovali v Košiciach, dostali by sa na čelo tabuľky.

Barani vyhrali, no až po samostatných nájazdoch. Pritom v riadnom hracom čase trikrát viedli. Po prvej tretine mali dvojgólový náskok vďaka Lamperovi a Surovému, ktorý skóroval v presilovej hre. Lenže potom začal úradovať prvý košický útok na čele s Miklíkom, ktorý mal vplyv na všetky góly oceliarov.

Zvolenčania hodili za hlavu päťgólový výbuch so Žilinou a v domácom zápase s Liptovským Mikulášom vyhrali 5:2, napriek slabšiemu úvodu.

Žilinskí hokejisti nastúpili v Trenčíne s vedomím, že už nemôžu skončiť na inom ako siedmom mieste. Aj to sa mohlo podpísať pod hladké víťazstvo Dukly, ktorá si stále môže vylepšiť pozíciu pred play-off.

V Nových Zámkoch ešte nevzdali boj o play off, čo potvrdili víťazstvom nad Popradom. Za kamzíkov opäť nenastúpil Arne Kroták a definitívne už ani nenastúpi.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok