Banská Bystrica nemala problémy s Detvou, naložila jej 7 gólov

TA3 TASR SITA
4.3.2018 21:57

Hokejisti Banskej Bystrice si bez problémov poradili s hráčmi poslednej Detvy 7:2 v zápase nedeľňajšieho 52. kola. Banskobystričania si napravili chuť po piatkovej prehre na ľade rivala zo Zvolena a od úvodu neponechali nič na náhodu.

Na úvodný gól Guillauma Asselina z prvej minúty v presilovke ešte dokázal odpovedať Jakub Žilka v 4. min, no ešte do konca prvej tretiny prišla smršť štyroch gólov "baranov" a bolo prakticky rozhodnuté.

Vladimír Országh, tréner Banskej Bystrice: "Aj keď sme dali gól z prvého striedania, prvých desať minút sme nemali úplne ideálny pohyb. Dobré bolo, že nám padali góly. Spokojný som s hrou v predbránkovom priestore súpera, kde sme sa tlačili a odkiaľ sme dávali góly. Na druhej strane tam bolo veľa hluchých miest. Bol to zápas, ktorý sme museli zvládnuť a to sa nám podarilo."

Jakub Žilka, útočník Detvy: "Blíži sa vrchol sezóny, chceme sa naňho čo najlepšie pripraviť, ale nepôjde to s takýmito úvodmi zápasov. Znova prvá tretina, zase sme dostali päť gólov. Tretíkrát po sebe, sedemnásť inkasovaných gólov za tri prvé tretiny... neviem, čo na to povedať. Všetko nám tam padne, 1:5 a je po zápase. To sa takto nedá hrať."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok