Talianov, ktorých zatkli po vražde novinára, v noci prepustili

TA3 SITA TASR
3.3.2018 09:41

V noci z piatka na sobotu prepustili Talianov, ktorých zadržali v súvislosti s vraždou novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice. Informáciu potvrdilo prezídium policajného zboru. Úrad špeciálnej prokuratúry sa k veci odmietol vyjadriť.

Informáciu o prepustení potvrdilo prezídium policajného zboru. „Vyšetrovateľ v zákonnej lehote (48 hodín), ktoré má k dispozícii, preveroval a zisťoval skutočnosti potrebné na vznesenie obvinenia. Po lehote 48 hodín boli osoby zo zadržania prepustené," uvádza sa v stanovisku. Bližšie informácie polícia neposkytla. Dá sa však predpokladať, že v súvislosti s vraždou nikoho neobvinili.

Talianov prepustili medzi 23:00 h a 01:00, v čase, keď bol jeden zo zadržaných v nemocnici. „Konkrétne išlo o Sebastiana Vadalu, ktorý je tiež medzi prepustenými. V policajnej cele sa sťažoval na bolesti hrudníka, lekári na základe vyšetrení určili, že ho nehospitalizujú," informovali tvnoviny.sk. „Medzi zadržanými boli Antonino Vadala (42), Sebastiano Vadala (45), Bruno Vadala (40), Diego Roda (62), Antonio Roda (58,) Pietro C. (26) a Pietro C. (54)," napísal portál.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok