Otriasa sa koalícia opäť v základoch?

TA3
15.5.2021 20:40

Po mesiacoch sme sa dočkali. Od pondelka platí výrazné uvoľnenie opatrení a vláda zrušila núdzový stav. No na politickej scéne sa pravdepodobne črtá ďalšia vládna kríza. A to pre kolúznu väzbu.

Otriasa sa  koalícia opäť v základoch?
TA3

Spor medzi koalíciou a opozíciou vyvolala aj jednorazová dávka pre deti či vládny návrh na zvýšenie výdavkov zo štátneho rozpočtu. Ani v reforme z dielne ministerstva financií nie je koalícia jednotná. Strana Sas pripravila svoj vlastný návrh.

V nedeľnej diskusii V politike budeme hovoriť nielen o týchto témach. Nebude chýbať aj diskusia o podpore zamestnanosti zo strany štátu pri tvorbe a udržateľnosti pracovných miest v kontexte pandémie a taktiež aj o referendových aktivitách opozície a o postupe prezidentky, ktorá sa obrátila na Ústavný súd.

Pozvanie do prvej časti relácie prijali minister práce sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak (Sme rodina) a podpredseda Výboru NR SR pre sociálne veci Ján Richter (Smer-SD). V druhej časti relácie budú diskutovať predseda Kresťansko-demokratického hnutia Milan Majerský a Irena Biháriová, predsedníčka strany Progresívne Slovensko.

Sledujte V politike v nedeľu od 11:00 h.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok