PR správa Ženy

Top 5 receptov s EASYDIET

PR
10.5.2021 12:29

Zdravých a zároveň chutných receptov nie je nikdy dosť. Dnes si ukážeme, že aj zdravá kuchyňa môže ponúknuť nielen výživné, ale aj lahodné a originálne jedlá, a to dokonca aj vrátane dezertov. O 5 výživných, jednoduchých a lahodných receptov sa s nami podelili šéfkuchári z EASYDIET.

Top 5 receptov s EASYDIET

Začneme zľahka, a to šalátom s marinovaným tempehom a zelenou fazuľkou. Vďaka vyváženému zloženiu sa tento recept výborne hodí napríklad na ľahký obed, na ktorom si pochutnajú nielen vegáni či vegetariáni.

2-1_0a140371-e488-1bc8.png

Pre tých, ktorým mäso neprekáža, ale chceli by vyskúšať zase čosi nové a neobyčajné, máme nasledujúci recept. Kokosové kuracie špízy príjemne prekvapia svojou sladko-pikantnou kombináciou chutí a potešia samozrejme aj výbornými nutričnými hodnotami.

4_c0a80401-e4d7-3e6f.png

Bravčové mäso je často vnímané ako nezdravé a nevhodné do zdravej diéty. Ak však zvolíte napríklad také karé, získate mäso s minimom tuku, zato však množstvom železa či vitamínu B. So správnym receptom, akým je napríklad bravčové karé na smotane s jablkami, môže navyše aj táto konkrétna časť ponúknuť šťavnatý a mimoriadne chutný zážitok.

1-1_0a14036f-e50e-1e14.png

Ryby sú skvelou alternatívou k mäsu, pretože poskytujú kvalitné bielkoviny v ľahko stráviteľnej a chutnej forme. Za vyskúšanie stojí určite treska s horčicovou omáčkou a prílohou z feniklu a špenátu. Takto pripravený obed či večera poteší všetky zmysly a ako správny zdravý recept vás spoľahlivo zasýti, no nezaťaží.

5-1_0a14036f-e54c-587f.png

Ak by niekto dostal chuť na sladké, určite mu odporúčame vyskúšať makový koláč s mandľovou múkou. Práve mandľová náhrada klasickej múky vytvára spolu s makom a kokosom kombináciu, ktorá nielenže výborne chutí, ale aj zasýti a vy tak nebudete pociťovať potrebu, dať si okamžite ďalší kúsok.

3_0a14036f-e585-c1d0.png

Tak ako, vyskúšate? Za ochutnanie stoja určite všetky. Ak si však na varenie netrúfate, prípadne nemáte čas, no i tak by ste sa chceli stravovať chutne a zdravo, nezúfajte. Tieto i množstvo ďalších receptov môžete mať navarené bez námahy či starostí. Stačí si vybrať stravovací program presne podľa vašich potrieb a každý deň vám až priamo pred dvere dorazí čerstvo pripravená zdravá strava.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok