Chodec vošiel priamo pod vlak. Na ušiach mal pravdepodobne slúchadlá

TA3/PZ SR
7.5.2021 12:12

K nehode došlo na železnici medzi Šaľou a Trnovcom nad Váhom v Nitrianskom kraji. Obeťou bol 34-ročný muž, ktorý prechádzal cez koľajnice a zároveň tlačil bicykel. Polícia pracuje s verziou, že obeť mala na ušiach slúchadlá, kvôli ktorým prichádzajúci vlak nepočula.

Chodec vošiel priamo pod vlak. Na ušiach mal pravdepodobne slúchadlá
Polícia SR

Záchranné zložky boli podľa polície vyslané k tragickému nešťastiu, ktoré sa odohralo na železnici medzi Šaľou a Trnovcom nad Váhom.

"34-ročný chodec prechádzajúci cez koľaje tlačiac bicykel mal pravdepodobne na ušiach slúchadlá a nepočul prichádzajúci vlak. Vošiel tak priamo podeň. Následky zrážky sú fatálne, muž aj napriek vynaloženej snahe rušňovodiča a použitiu výstražného zvukového znamenia, na následky zrážky na mieste nehody podľahol," informoval Policajný zbor SR s tým, že alkohol v dychu rušňovodiča nezistili a u nebohého cyklistu bude prípadná prítomnosť alkoholu zisťovaná pri pitve. Okolnosti a miera zavinenia je podľa polície predmetom vyšetrovania.
Polícia aj v súvislosti s týmto prípadom upozorňuje ľudí, aby boli opatrní a v blízkosti cesty alebo železnice nepoužívali slúchadlá.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok