Rodinná dovolenka na Slovensku s až 34 animátormi

CK SATUR/PR
30.4.2021 16:00

Ako vyzerá dokonalá rodinná dovolenka? Množstvo atrakcií, animácií a zábavy. Rodičia si oddýchnu a pripomenú časy, keď chodili na dovolenky ako pár. Deti si zasa užijú najrôznejšie aktivity a spoznajú nových kamarátov. Za nezabudnuteľnou rodinnou dovolenkou už nemusíte vycestovať za hranice, užiť si ju môžete aj na Slovensku.

Rodinná dovolenka na Slovensku s až 34 animátormi
CK SATUR

Rodinná dovolenka s prímorskou atmosférou

Leto takmer ako pri mori na vás čaká v komplexe x-bionic® sphere 5*, ktorý sa nachádza v pokojnej časti mesta Šamorín na brehu vodného diela Gabčíkovo a v blízkosti hrádze. Rozsiahly rezort ponúka priestranné izby, zábavu v aquaparku, či v zábavno-dobrodružnom parku Adventureland, vynikajúcu a pestrú stravu. Počas minulého roka sme si leto s animátormi v rezorte vyskúšali a na základe množstva pozitívnych recenzií sme sa rozhodli si ho zopakovať. Počas letných prázdnin si tu celé rodiny môžu užiť jedinečný animačný program s až 20 animátormi rodinného klubu Planet Fun. Tí majú pre deti i dospelých pripravených vyše 300 aktivít a športové akadémie plávania, futbalu, tanca a fitnes.

dov5_c0a80401-0901-9336.jpg

TOP 5 výhod pre rodiny s deťmi:

  • 2 deti do 13 rokov zdarma
  • Rodinné izby so 4 pevnými lôžkami
  • 20 animátorov
  • Bohatý animačný program s 300 aktivitami
  • Športové akadémie futbalu, tanca a plávania zdarma

Aktívny oddych v srdci Slovenska

Priamo v centre celoročného strediska Jasná sa nachádza prestížny Grand Jasná ****. V tesnej blízkosti hotela sa nachádza lanovka, ako aj viaceré možnosti na výlety, či turistiku. Aj tu v termíne 01.07. – 02.09.2021 nájdete až 6 animátorov rodinného klubu Planet Fun, ktorí sa postarajú o program vašich detí a vy si môžete vychutnať relax vo wellness centre, ktoré je situované do exteriéru a tým sa znásobuje zážitok relaxu priamo v prírode. Zároveň sa deti môžu zapojiť do športovej akadémie plávania, kde sa môžu naučiť plávať prípadne zlepšiť svoje plavecké schopnosti.

TOP 5 výhod pre rodiny s deťmi:

  • 2 deti do 12 rokov zdarma
  • Rodinné prepojené izby
  • 6 animátorov
  • Športová akadémia plávania zdarma
  • Lanovka na Chopok v cene

dov3_0a14036f-09cb-ff21.jpg

Malebné chalúpky, majestátna koliba a príjemné penzióny v obklopení lesa vás očaria už pri príchode do Rezortu Gothal Liptovská Osada. Mohlo by sa zdať, že ide o jeden z mnohých ubytovacích komplexov s chalupami na Liptove, no rezort sa odlišuje od ostatných, práve širokou ponukou aktivít. Pričom, ako prvý treba spomenúť unikátny Vodný svet, ktorý ukrýva všetko, čo k dokonalej dovolenke potrebujete – plavecký, relaxačný a detský bazén, detský kútik, aquabar, ako aj viaceré možnosti na zábavu (stolný futbal, bowling, fitnes, lezecká stena, golfový trenažér). Pričom vstup do bazénov Vodného sveta máte v cene pobytu. Nechýbajú ani tradičné wellness služby – masáže, sauny a beauty sekcia a vyskúšať si môžete aj tzv. floating - nadnášanie na slanej vode ako v Mŕtvom mori. Ubytovať sa môžete v útulných izbách penziónov Borovica, Lipa a Breza. Raňajky a večere v rámci polpenzie sú podávané bufetovou formou v najväčšej kolibe na Liptove.

Poloha rezortu je ideálna pre realizáciu množstva výletov. A azda najatraktívnejším zážitkom, ktorá poteší vyznávačov adrenalínovejších atrakcií je, len 4 kilometre od vzdialené jediná ferrata na Liptove - Dve Veže. A aby bol váš pobyt v rezorte o niečo pestrejší, pre vás i vaše deti, o ich zábavu sa postarajú 4 animátori rodinného klubu Planet Fun.

TOP 5 výhod pre rodiny s deťmi:

  • 2 deti do 12 rokov zdarma
  • 4 animátori
  • Vstup do bazénov v jedinečnom vodnom svete zdarma
  • Množstvo športových aktivít a detských atrakcií v areáli
  • Bohaté možnosti na turistiku a výlety v okolí

dov2_0a14036f-0a97-02a7.jpg

Turistika aj vo Vysokých Tatrách

Leto vo Vysokých Tatrách sa môže pochváliť tými najkrajšími panoramatickými výhľadmi, ktoré sú spojené so sviežim horským vzduchom a neopakovateľnými zážitkami. Vašu letnú dovolenku môžete prežiť v čarokrásnom prostredí veľhôr v srdci Európy. Vyvezte sa lanovkou na Skalnaté pleso do nadmorskej výšky 1751 m n.m. a doprajte si relax v reštaurácii Panoráma, prechádzku okolo priezračného horského plesa alebo sa vydajte ďalej po najkrajších tatranských trasách, nenechajte si ujsť člnkovanie na hladine Štrbského plesa s viac ako 130 ročnou históriou.

dov4_0a140371-0c50-e7c8.jpg

Grandhotel Starý Smokovec **** prvý veľký tatranský hotel patrí k neodmysliteľnému koloritu Starého Smokovca. Priamo pri hoteli má stanicu pozemná lanovka na Hrebienok, vďaka čomu má hotel skvelú východiskovú polohu k výletom a turistike vo Vysokých Tatrách. Na výletoch, ale aj priamo v hoteli sa o zábavu deti i dospelých postará 6 - členný tím animátorov.

TOP 5 výhod pre rodiny s deťmi:

  • 2 deti do 12 rokov zdarma
  • 6 animátorov
  • Animačný program „Spoznávame Vysoké Tatry“
  • 1x spiatočná lanovka na Hrebienok alebo Skalnaté pleso alebo Solisko v cene
  • Bohaté možnosti na turistiku a výlety v okolí

Tradičné kúpeľné stredisko

Svetoznáme kúpele Piešťany sú špičkou v liečbe reumatických ochorení a pomáhajú aj pri iných ochoreniach pohybového aparátu. Wellness a liečebný hotel Park**** s rekonštruovaným a elegantným interiérom sa nachádza v príjemnom a tichom prostredí mestského parku, pri ramene rieky Váh. Počas all inclusive pobytu v období letných prázdnin na rodiny s deťmi čaká až 4 animátorov rodinného klubu Planet Fun, ktorí sa postarajú o zábavu detí i dospelých. Ani tu nechýbajú športové akadémie - plávania a futbalu.

dov1_0a14036f-0d55-8e11.jpg

TOP 5 výhod pre rodiny s deťmi:

  • 2 deti do 15 rokov zdarma
  • Rodinné apartmány
  • 4 animátori
  • Športová akadémia plávania zdarma
  • Cykloturistika a výlety za kúpaním

BONUS: Denný tábor pre malých veľkých športovcov

Letné prázdniny trvajú dlhé dva mesiace, a tak je potrebné si naplánovať okrem spoločnej rodinnej dovolenky aj to, kde budú deti tráviť čas počas zvyšku prázdnin. Ak bývate v okolí Bratislavy, Šamorína, máme pre vás tip - Denný tábor Slovenského olympijského tímu. Hlavným mottom tábora je „Nájdi si svoj šport a zaži more zábavy“. Deti si môžu vyskúšať jednotlivé olympijské športy s profesionálnymi športovými trénermi a osobnosťami a nájsť ten správny pre seba. Okrem toho zažijú more zábavy v bazénoch, akvaparku a v najväčšom multifunkčnom náučnom ihrisku AdventureLand s obľúbenými slovenskými animátormi. A to všetko na športoviskách Olympijského tréningového centra -x bionic® sphere. Tábor je určený pre deti vo veku od 6 – 15 rokov a v cene tábore aj okrem nabitého programu aj komfortná doprava z Bratislavy do Šamorína a naspäť.

tabor0305_c0a80501-b9d9-47a0.jpg

Prázdniny sú prakticky za dverami a je tak najvyšší čas naplánovať, kde a ako budete tráviť čas vy i vaše ratolesti. Aj dovolenka na Slovensku je prísľubom zážitkov a najmä spoločne stráveného času.

TIPY, AKTUALITY A ZAUJÍMAVOSTI O CESTOVANÍ VÁM PRINÁŠA CK SATUR

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok